Principal » Android » Rossmann3.15.01

Rossmann3.15.01

Android  : Rossmann3.15.01

Rossmann este aplicarea oficială a unei rețele de farmaci cunoscute, datorită cărora vom fi capabili să profităm de numeroasele promoții disponibile numai pentru membrii Clubului Rossmann.

Datorită programului descris, putem găsi cu ușurință cea mai apropiată sucursală a magazinelor de rețea Rossmann, dar dacă nu vrem să o vizităm, putem face cumpărături pe web. În plus, autorii au pregătit oportunitatea de a vă familiariza cu numeroase sfaturi și inspirații, precum și informații despre cele mai recente produse.

Rossmann va trimite, de asemenea, notificări despre ofertele curente, astfel încât nu vom pierde promovarea Suntem interesați și vom putea, de asemenea, să cumpărăm produse selectate la prețuri mai mici. Din moment ce vorbești despre reduceri, merită adăugat că oamenii care se află în Clubul Rossmann au o reducere de 20% la imprimarea fotografiei.

De asemenea, ar trebui să se menționeze în inițiativa lui Rossna în care magazinele Rossmann sprijină părinții care se așteaptă ca un copil sau să aibă deja copiii lor. Oricine are un card Rossmann Club și va participa la această acțiune va avea ocazia să-și sporească reducerea curentă cu 10%.

Recomandat
Lasă Un Comentariu