Principal » Internet » Rușii construiesc un centru de date furnizat cu energie nucleară

Rușii construiesc un centru de date furnizat cu energie nucleară

Internet : Rușii construiesc un centru de date furnizat cu energie nucleară

Compania Rosenergatom Rusia, care face parte din exploatația deținere ATOMEERGOPROM, are intenția de a construi un centru de date, care cel puțin conform ipotezelor preliminare va fi cel mai mare din țară. Unicitatea sa implică, de asemenea, faptul că va fi alimentat de energia nucleară furnizată de un reactor din apropiere. Primele lucrări trebuie să înceapă în acest an.

Un nou centru de date va fi creat în apropiere, sateliți calinian centrală nucleară. Complexul este situat în regiunea Twterski, la aproximativ 400 km nord-est de Moscova. Cu centrul de date și detaliile sale tehnice, deoarece nu este greu de ghicit, nu știi prea mult. Rosenergoatom Reprezentanții sunt limitați la anunț până acum că aproximativ 10.000. Cabinetele serverului.

Kalinińska centrală nucleară

După cum sa raportat de către Telecom Daily, discreția nu este nejustificată în acest caz. 10% din capacitatea centrală va fi rezervată nevoilor departamentelor strategice ale economiei Federației Ruse. Din declarația directorului centralei electrice, se poate concluziona că se referă în principal la datele referitoare la activitatea reactorului. Partea rămasă va fi pusă în uz comercial, există chiar și câteva ipoteze cu privire la viitoarele sale aplicații.

Și acest lucru se datorează în principal modificării legii ruse, care, începând cu 1 septembrie 2015, afirmă că datele privind serviciile externe rusești trebuie să fie stocate în Federația Rusă. Prin urmare, este foarte probabil că în curând locul lor în centrul Outljan va cumpăra astfel de corporații occidentale ca Facebook sau Google.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Afaceri

Recomandat
Lasă Un Comentariu