Principal » Internet » Rusia. Poliția a oprit Creatorul serverului Nginx și al colegului său apropiat

Rusia. Poliția a oprit Creatorul serverului Nginx și al colegului său apropiat

Internet : Rusia. Poliția a oprit Creatorul serverului Nginx și al colegului său apropiat

Poliția din Moscova a efectuat o intersecție la biroul Nginx, o companie care stătea în spatele unuia dintre cele mai populare servere HTTP din lume. Este un donos al unui denotee trimis de Rambler, un portal de internet rus și un furnizor de servicii de e-mail.

În prezent, peste 30% funcționează pe serverul Nginx. Site-uri web. Există astfel de site-uri web atât de populare, cum ar fi Netflix și Twitch. Și ce a fost îngropată compania?

Potrivit rapoartelor mass-media locale, ofițerii au efectuat căutarea spațiilor de utilitate. În plus, s-au oprit câțiva angajați de rang înalt al companiei, inclusiv creatorul principal al Nginx, Igor Sysojewa, și colaboratorul său apropiat Maxim Konnokowa. Rambler acuză oamenii să spargă dreptul muncii.

Igor Sysojew a creat un cod de server de la începutul anului 2000 și la eliberat patru ani mai târziu, după care, în 2015, M.în. Împreună cu Maxim Konłowe, a fondat Nginx. Acum, ea a fost preluată de americanul tehnologice Rețelele Preocupare F5 pentru 670 milioane $.

Lucrul la timp și propria inițiativă

Problema este că, la un moment dat când Sysojew a lucrat la Nginx, el a fost, de asemenea, un angajat de la Rambler cu normă întreagă. Pe această bază, reclamantul este considerat un proprietar de drepturi de autor la serverul Nginx. Potrivit software-ului, software-ul a fost creat ca parte a îndeplinirii sarcinilor Sysozewo definite de contractul de muncă, pentru care remunerația datorată a fost plătită. Rambler cere redresare în valoare de 51,4 milioane de ruble (aproximativ 822 mii. gaură.).

- Nginx este un proiect oficial care Igor Sysojew a fost lider de la începutul anului 2000, ca parte a relațiilor Rambler lui - Rambler a anunțat un purtător de cuvânt.

Sysoewiaw Între timp, acesta susține că, în Rambler el a lucrat, dar numai pe administratorul, care nu au legătură cu crearea de software. Serverul Nginx dezvoltat ca el pretinde în timpul său liber. Cazul este de a lovi wokand.

Programe

Actualizări Actualizări Produse noi Vezi mai multe> InternetSensessiness

Recomandat
Lasă Un Comentariu