Principal » Internet » Rusia: rezervare.COM acuzat de practici monopoliste

Rusia: rezervare.COM acuzat de practici monopoliste

Internet : Rusia: rezervare.COM acuzat de practici monopoliste

Reprezentanții serviciului au fost de a împinge hotelierii să folosească aceleași prețuri, indiferent de modul de rezervare, spune serviciul federal de antimonopol federal (FAS).

Potrivit acuzației, rezervarea.Com a abuzat poziția dominantă pe piață pentru a reglementa prețurile serviciilor de cazare. Potrivit FAS, reprezentanții companiei au aplicat hotelierilor utilizarea aceleiași liste de prețuri, indiferent de modul de rezervare, care a cauzat consumatorii care au fost aici buzunare.

De obicei, cu excepția cazului în care există o promoție specială, rezervarea prin platformă este un pic mai scumpă decât direct în hotel. Acest lucru se datorează Comisiei pentru intermediar.

Corpul rusesc acuză rezervarea.como că el a urmărit în mod constant orice diferențe. Pe scurt, a forțat o majorare, deși nu este specificată în ceea ce este exact așa. Oricum, pentru acest act al companiei olandeze amenință o sancțiune financiară de la 1 la 1 la chiar 15 la sută. venit anual.

Interesant, Rezervarea reprezentanților.com deja a luat o voce, dar într-o manieră destul de ceață. Ei au găsit doar că nu intenționează să oprească operațiunile din Rusia.

Cu toate acestea, în domeniul conflictelor cu autoritățile au deja o anumită experiență. În aprilie 2020. Rezervare.COM. O pedeapsă de 6,8 milioane de euro a impus Ungaria, acuzând transferurile brute ale companiei în publicitate și exercită o presiune psihologică asupra clienților. În noiembrie, potentatul olandez pierdut la rândul său înainte de TSUE privind încălcarea dreptului concurenței în Germania.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Softwaresnes

Recomandat
Lasă Un Comentariu