Principal » Internet » 2014 - Anul de progres schimbări pentru Android

2014 - Anul de progres schimbări pentru Android

Internet : 2014 - Anul de progres schimbări pentru Android

A fost anul 2014 un an de Android? Desigur, Exemple de pe acest subiect sunt împărțite, dar este în valoare de a lua o privire la ceea ce au fost introduse modificări în sistem, care este atât de interesant în lumea dispozitivelor asociate cu aceasta, și care sunt previziunile pentru anul viitor. Desigur, nu au nici un progres, și Android de astăzi arată complet diferit decât cel din care am folosit un an în urmă.

Care este cea mai izbitoare este o interfață complet diferită. Holo Dark Holo a fost utilizat până acum pentru a fi înlocuit cu designul materialului. Google planurile dvs. pentru reproiectarea completă a interfeței și culoarea aplicației au anunțat în luna iunie și închise sub numele de proiect cuantic. Este într-adevăr nu se aplică Android, deoarece modificările au fost introduse și în multe servicii web, dar este pe platforma mobilă pe care o puteți simți cel mai mult. Aproape totul sa schimbat: interfața a devenit clar, gradienții au fost înlocuiți cu culori constante, iar toate protuberanțele și pictogramele utilizate în aplicații au fost aplatizate. Producătorul chiar schimbat fonturile, toate că utilizatorul ar putea consuma chiar și cu ușurință conținutul prezentat de programe.

Introducerea unei noi interfețe la nivelul de numai sistemul nu ar fi o soluție bună până la capăt, pentru că nu ar afecta mizeria în diferite interfețe în nici un fel în diverse aplicații. În prezent, Google încurajează utilizarea recomandărilor de proiectare a materialelor, majoritatea aplicațiilor lor au convertit în ultimele câteva luni pe această interfață. Unii dezvoltatori de software au urmat vocea și noile versiuni ale programelor lor au decis, de asemenea, la interfață ușoară și simplă, dar funcțională. Toate Android a devenit din cauza acestor activități o platformă mult mai coerentă, se poate observa în primul rând pe dispozitivele din seria Nexus care nu au suprapuneri ale unui producător, și, în plus, utilizările implicite aproape toate cele mai importante Google Apps.

Conform planului de distribuție adoptat, toamna a debutat un nou dispozitiv Google creat în colaborare cu anumite companii. De data aceasta a căzut pe un motor și HTC. Prima companie a creat un smartphone NEXUS 6, deja inclus în segmentul de factlet datorită unui ecran AMOLED foarte mare, 5,96 inch cu rezoluție QHD. Tableta oferită de Google a crescut și: Nexus 9 creat de HTC nu mai este 7, dar 8.9 ". Ambele dispozitive sunt încă adevărați monștri potențiali: în primul loc găsim Snapdragon 805 (4x 2,7 GHz), în al doilea procesor NVIDIA TEGRA K1 NVIDIA TEGRA K1. Din păcate, cea mai recentă generație de hardware cu un android pur, într-un fel, s-au rupt cu strategia obișnuită: dispozitivul de eliberare a fost considerabil mai scump decât predecesorii lor în aceeași perioadă, ceea ce a îngustat semnificativ cercul interesat. Din fericire, producătorul a decis să sprijine modelele mai vechi și actualizări la Android 5.0 Lollipop se poate bucura atât de proprietarii Nexus 4 cât și prima ediție a Nexus 7 sau mai mare, deși nu foarte populară în Polonia Nexus 10. O surpriză a fost introducerea celui mai ieftin Android, direcționat în primul rând pe piețele emergente. Din păcate, pentru producător, aceste dispozitive, în ciuda prețului atractiv, nu a câștigat popularitate ridicată și în NP. Proiectul India sa dovedit a fi un eșec total.

Mulți oameni din discuția Android și alte platforme mobile indică faptul că sistemul Google este incredibil de petragmentat, iar actualizările de software sunt ceva imposibil de introdus. Producătorul a observat aparent această problemă, deoarece în acest an a făcut pași semnificativi pentru a face în viitor mult mai puțin enervant. Compania a decis ca cea mai prudentă modularizarea sistemului: Din ce în ce mai multe servicii și aplicații sunt un module complet separate care pot fi actualizate de Google complet independent de deciziile producătorilor de echipamente individuale. Puteți vedea perfect în exemplul componentei WebView, care în Android 5.0 Lollipop a devenit o separată "aplicație " și poate fi actualizată direct de Google. Ca rezultat, platforma a câștigat browser-ul actualizat în mod automat, deoarece a declarat componentă este utilizată în astfel de aplicații de acest tip, precum și multe alte programe care au nevoie pentru a utiliza rețeaua. Nu uitați că de ceva timp Odseparowanym fac parte, de asemenea, din serviciile Google Play, astfel încât să puteți instala noi aplicații la multe dispozitive mai vechi și în cazul titularilor de dispozitive care rulează Android versiunea 4.1 și mai mare este dificil de a vorbi despre un impact de fragmentare mai mare asupra utilității reale a platformei.

Anul acesta a abuzat, de asemenea, în diverse informații despre securitatea unui sistem mobil de la Google și un număr tot mai mare de amenințări. Din păcate, datele spun ceea ce spun ei: numărul de dăunători este în continuă creștere, iar popularitatea sistemului determină situația în acest sens numai pentru a se agrava. În acest an, au existat mai multe cazuri de neglijență de la Google: aplicațiile dăunătoare și potențial periculoase au mers la magazinul de joacă, iar compania nu a făcut nimic, de exemplu. De la clonele false, false ale software-ului Kaspersky Securing. Producătorul într-un mod complet diferit de a răspunde pentru toate aplicațiile care încearcă să aibă grijă de confidențialitatea dvs.: AdGuard și Deconectare sunt două exemple de programe care au fost aruncate din magazin pentru nici un motiv special. Motivul a fost cel mai probabil să blocheze anunțurile, ceea ce a lovit direct pilonul Imperiului Giant american. De asemenea, au fost blocate și alte aplicații, chiar și cei care au folosit cuvintele "Android " în numele lor, ceea ce ar presupune să introducă utilizatori.

În ciuda multor excese de securitate, Google încă mai spune că virusul pe Android nu este obligat să facă nimic, iar utilizatorul este capabil să protejeze securitatea încorporată în sistem. Do? Datorită descoperirii nucleului Linux, a fost posibilă crearea unei aplicații mici care vă permite să obțineți accesul la root pe Android, dar cel mai important, funcționează pe un număr mare de dispozitive. Din fericire, 2014 este, de asemenea, câteva schimbări pozitive în domeniul securității. Google Chasing Apple și unele dintre soluțiile sale au decis să implementeze un nou mecanism de criptare pentru a fi mult mai sigur decât cel utilizat până acum. Noi versiuni ale NEXUS sunt criptate de la prima lansare, indiferent de decizia utilizatorului. Deși încă provoacă anumite probleme legate de eficiență, dar și pentru a proteja datele utilizatorilor în cazul furtului sau vizitelor neanunțate ale bărbaților în costume negre sau uniforme de poliție.

Ultimele luni au adus schimbări foarte importante direct pentru utilizatorii din Polonia care utilizează intensiv serviciile Google. În luna mai, Google a decis în cele din urmă să ruleze în țară platforma de muzică de muzică Google Play, o lună mai târziu ai putea sărbători lansarea de închiriere de filme, cu toate că prețurile sa dovedit a fi foarte excesiv. În aceste douăsprezece luni, operatorii individuali au lansat posibilitatea de a introduce achiziții efectuate în magazinul Google Play la factura telefonică și, în plus, Google a introdus cupoane de joacă. Utilitatea platformei a devenit mult mai mare, cu toate că vă puteți plânge în continuare despre deficiențe mari - asistentul Google ACUM voce nu acceptă poloneză, și, în plus, funcționalitatea sa este limitată la prezentarea doar câteva informații.

Amintiți-vă că Android nu este doar smartphone-uri și tablete. În prezent, este, de asemenea, un sistem care acceptă televizoare sau mașini. Doar în timpul conferinței Google I / O din acest an, Android TV a fost prezentat, un sistem care oferă nu numai funcții tipice pentru televiziunea inteligentă, ci și o platformă integrat de jocuri și acces rapid la toate serviciile Google. Lucrările intense au fost de asemenea efectuate pe Android Auto, care vor fi construite în câteva mărci de lângă anul următor și care va prelua controlul asupra tuturor aspectelor lor de navigație și multimedia. Pentru mulți oameni, o veste bună a fost de a oferi o navigare bine cunoscută și apreciată. Hărțile au fost pregătite pentru prima dată pentru dispozitive Samsung, dar sunt acum disponibile pentru toată lumea interesată. Nu fără semnificație este sistemul de operare Chrome și un browser Chrome pentru desktop: producătorul întregului ecosistem a început deja în mișcare aplicația de la Android la cererea sa de a naviga pe Internet. Până în prezent, efectele nu sunt spectaculoase, dar situația sa schimbat în ianuarie, când vedem o erupție întreagă a acestor tipuri de extensii și aplicații.

Unul dintre cele mai importante evenimente a fost o publicitate și apoi implementarea unui nou mediu de lansare a artei. Potrivit planurilor Google, a fost de a înlocui complet nutrientul Dalvik, prin care compania are multe tulburări juridice care se încheie cu procesele judiciare efectuate de la Oracle. Acest lucru este, de asemenea, important: în Android 5 nu vom aminti deja utilizat până acum, arta sa oprit pentru a fi o alegere opțională, a devenit un standard. Introducerea sa nu este doar o intersecție specifică a Androidului de la Oracle, ci și o creștere semnificativă a eficienței, cel puțin teoretic. Acest mediu acceptă compilația din față, just-in-time și codul interpretat, este compatibil cu platformele ARM, X86, precum și cu MIPS. Utilizați posibilitățile sale, de asemenea, pot beneficia, de asemenea, de procesoare și sisteme pe 64 de biți. Potrivit asigurărilor Google, creșterea eficienței este de la câțiva până la câțiva sute la sută, deși nu am putut vedea astfel de rezultate spectaculoase până acum. Deși pentru majoritatea utilizatorilor, introducerea de artă a fost complet transparentă, efectele acestei decizii într-o scară mai largă vor putea să observe doar anul viitor.

Așa cum va arăta viitorul Android? Știm deja că versiunea Lollipop sa dovedit a fi foarte mare succes, dar datorită punerii în valoare a modificărilor introduse, au fost evitate erori, de asemenea, destul de grave. Următoarele câteva luni vor fi sub semnul de a face clic pe acest sistem și de declanșare a problemelor pe care utilizatorii au intrat peste. Nu vă puteți bucura doar de proprietarii NP. Nexus și Google Play Edition Series, dar și multe dispozitive emblematice ale diferitelor mărci - o mare parte din producătorii au anunțat înainte de eliberarea acestui sistem că își va actualiza dispozitivele. Unele companii au început deja acest proces, altele efectuează ultimul software de testare bazat pe cea mai recentă versiune.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu