Principal » Internet » Actualizarea aniversării Windows 10: Modificări în meniul Start și Notificări

Actualizarea aniversării Windows 10: Modificări în meniul Start și Notificări

Internet : Actualizarea aniversării Windows 10: Modificări în meniul Start și Notificări

În timpul conferinței de construcție, Microsoft nu și-a informat informații despre produsele noi care merg la Windows 10 împreună cu o actualizare de vară. În detaliu, acest subiect descris în relația noastră cu evenimentul. Se pare, totuși, că corporația nu la epuizat și schimbările vizibile așteaptă cele mai frecvent utilizate elemente ale interfeței.

Informații noi despre ce upgrade de vară va fi supraaglomerată de Jen Gentleman, un programator Microsoft specializat în proiectarea interfețelor utilizator. În contul ei pe Twitter, prezentările despre modul în care se schimbă panoul de notificare apropiat și meniul Start din Windows 10 se va schimba.

Prin solicitarea populară, pentru a ușura unele preocupări și pentru că @zacb_ a întrebat frumos, aici este noul meniu de pornire în acțiune! ?? băutură.stare de nervozitate.COM / MIIPO8EPUF

- Jen Gentleman (@jenmsft) 4 aprilie 2016. Meniul va putea să navigheze în curând toate aplicațiile instalate. Pe GIF GENTLEMAN partajate, puteți vedea că pe partea stângă a meniului va exista un panou cu totul nou, datorită căreia veți putea vizualiza lista de aplicații în categorii tematice. După ce faceți clic pe pictograma compusă din trei linii, utilizatorul va avea acces la locații specifice: documente, muzică sau imagini.

Anunț preferat la # Build2016? Apel greu - au fost atât de multe bune.. Sper că nu ai pierdut asta, totuși ?? băutură.stare de nervozitate.COM / HRAHXZ1X39

- Jen Gentleman (@jenmsft) La 2 aprilie 2016, cu toate acestea, nu toate modificările așteaptă comisia de notificare. Și practic o bară de instrumente pe care va fi prezentată insignele. O captură de ecran a ecranului pe care puteți observa că pictogramele aplicației din bara vor avea capacitatea de a informa utilizatorul despre notificările noi în paralel cu mesajele analoage din panoul de notificare. Nu este încă clar ce aplicații (deși se știe că numai platformele Windows universale) vor sprijini aceste posibilități și dacă orice control asupra acestei funcții va fi dedicat utilizatorilor.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu