Principal » Gaming » Rockstar actualizări ... GTA IV!

Rockstar actualizări ... GTA IV!

Gaming  : Rockstar actualizări ... GTA IV!

Actualizările sunt un domeniu al jocurilor noi. Ei uită de obicei de acești creatori mai în vârstă, dar în cazul GTA este un pic diferit. Interesant, nu vorbim despre cea de-a cincea parte a jocului, dar la patru. Da, al patrulea! Sucursala de jocuri Rockstar a decis să lanseze un patch la GTA IV, care a fost premiată în 2008. Ce schimbări aduce un plasture și dacă este o șansă de a reîmprospăta un joc minunat?

Pentru a spune adevărul, nu ne vom recupera și se poate surprinde și se întreabă de ce creatorii au ajuns pentru acest vechi titlu și au introdus câteva schimbări. Nu este "remaster ", care au fost recent foarte multe, nici misiuni suplimentare. Câteva amendamente pe care le putem aștepta, de exemplu,. La câteva săptămâni după premiera.

În actualizare veți găsi mici modificări. Printre altele, codul de conectare a problemelor cu jocurile pentru serverele Windows Live a fost adăugat, adaugă Windows 8 și 10 la lista de sisteme compatibile și imaginea controlerului pe configurația sa din meniu. Mai multe erori au fost, de asemenea, îmbunătățite, cum ar fi incapacitatea de a termina misiunea "din comisie ", în cazul în care numărul de cadre pe secundă a depășit 60 de opțiuni grafice blocate pe cartele grafice mai noi, erorile de derulare text și minimapurile în anumite rezoluții. În plus, amendamentele minore au fost făcute în optimizare.

Și este în optimizare cea mai mare problemă. Pentru că de la început, chiar și cele mai puternice computere nu au putut să se ocupe de jocuri fără a fi tăiate mai mari sau mai mici. Chiar și monștrii de performanță actuali au probleme. OT, avem un climat. Sau mai degrabă - avem GTA IV. 

Recomandat
Lasă Un Comentariu