Principal » Internet » Roccat Ryos Mk Glow - Firecracker printre tastaturi

Roccat Ryos Mk Glow - Firecracker printre tastaturi

Internet : Roccat Ryos Mk Glow - Firecracker printre tastaturi

Roccat, un producător german de echipamente concepute în principal pentru jucători, nu are o mare experiență în producția de tastaturi mecanice. Seria Ryos a introdus în acest an este prima sa abordare a acestui subiect. Poate că încă nu sunt siguri de pământ în picioare, inginerii l-au lăudat pe ISKU la abordat destul de bine și oferta împărțită în trei modele: MK, MK și MK Pro strălucire. Într-un pudel mare, greu, modelul de mijloc a venit la biroul nostru editorial.

[1/2

Primul lucru care trage atenția este greutatea dispozitivului. Așa cum avem de-a face cu o structură mecanică, în care fiecare buton are un comutator separat, întregul cântărește mai mult de jumătate de kilogram. Dimensiunile - Ryos Mk strălucire are de asemenea aproape 51 cm lungime, 23 cm și 4 cm înălțime. În special ultima dintre cele menționate, poate provoca unele preocupări, dar se dovedește rapid că nu este nimic de îngrijorat. Înălțimea tastaturii a fost compensată de un mare suport pentru încheietura mâinii, care ușor "Flexes " dispozitiv de dispozitiv. Este adevărat că nu poate fi neclar, dar nu ar avea prea multă sens. Datorită ei, mâinile sunt într-o poziție similară cu tastaturi obișnuite, cu un salt cheie de mare și nu se măsură mai sus obosit. Căutați un moment de sub partea de jos a Ryos Mk Glow, vom găsi două picioare pentru a inclicate tastatura și o serie de canale pentru cabluri de plumb (care pot fi utile numai în PRO model, deoarece MK și MK GLOW sunt lipsite de USB și 3 prize.5 mm). Cinci gume anti-alunecare în combinație cu masa întregii structuri fac ca dispozitivul să se afle pe tejghea foarte stabil și chiar și în timpul luptelor nervoase din jocuri dă impresia de beton.

[1/2

Tastatura este realizat din material plastic mat, care aproape nu amprentele digitale colectam, dar este susceptibil la zgârieturi. Producătorul a decis, de asemenea, să înconjoare cheile de suprafață blocate. Butoanele în total sunt 113, inclusiv nouă pur funcționale. Funcționarea cheilor împreună cu blocul numeric nu se abate de la standard, deși trebuie să subliniem simultan faptul că am primit o versiune americană cu jumătate din jumătate din Enter. În plus, funcțiile multimedia au fost atribuite butoanelor F1-F11, capacitatea de a porni calculatorul, fișierul Explorer sau browser-ul web. Tastatura este evident iluminată, iar utilizatorul își poate regla intensitatea la discreție (din păcate, nu este posibilă schimbarea culorii la altul decât albastru). Cu toate acestea, anxietatea provoacă iluminare neuniformă - poate că a fost o idee a producătorului, dar butoanele sunt iluminate numai în partea superioară, astfel încât în ​​întunericul "dispar " caracteristici suplimentare Markings.

Aceleași comutatoare sunt cunoscute și apreciate Cherry MX Black - au un salt destul de mare, dar ele acționează liniar și activează mai mult sau mai puțin la jumătate înălțime, deci nu trebuie să le împingeți în partea de jos. În timpul mișcării, se confruntă cu o rezistență perceptibilă și nu există nici o modalitate de a le apăsa accidental. Din păcate, în cazul strălucirii MK, nu vom aminti comutatoarele detașabile. Cherry roșu, albastru și maro Producătorul acordă numai cel mai scump model Pro, permițându-vă să se potrivească cu caracterul de tastatură pentru propriile nevoi.

[1/2

În practică, utilizarea întrerupătoarelor mecanice funcționează perfect. Scrierea asupra strălucirii MK este un adevărat paradis pentru mâna voastră, iar oboseala nu apare chiar și atunci când creați texte extinse. Datorită faptului că butoanele reacționează deja în mijlocul salt, puteți scrie un pic mai repede decât pe tastatura cu membrană. Stăpânirea unui astfel de mod de scriere este recomandabil dacă există mai mult de o singură persoană într-o cameră de cameră. În ceea ce privește structura mecanică, comutatoarele presată în partea de jos a switch-uri sunt foarte tare (jumătatea mea mai bună a comparat generat de zgomot la izbucnirea unei serii de pocnitori mici). Din observațiile mele, totuși, rezultă că, dacă o clanență metalică poate fi obositoare pentru o familie sau colegi, nu este o problemă pentru a scrie în căști ;-)

Clasa driverelor de dispozitiv singur în sine. Roccat se laudă că utilizatorii pot salva mai multe sute de macro-uri proprii și nu deranjez capetele de restricții. Nu există nici o exagerare, dar rezultatul a peste 500 de secvențe a fost realizat datorită unui mic truc - în mod implicit, butonul Tasta CAPS LOCK a fost transformat în așa-numitul. Easy-Shift [+ (puteți schimba acest lucru în setări). În practică, acest lucru înseamnă că trebuie să apăsați combinația de taste pentru a le începe, care la prima vedere nu este o soluție convenabilă. Din fericire, după un antrenament scurt, totul este natural, iar degetul mic scapă în necunoștință de schimbare a colegului de mai sus-menționat. Cu atât mai mult, astfel încât, în software-ul atașat la tastatură, vom găsi o mulțime de funcții gata de a le putea atribui oricărui comutator ca mai întâi sau secundar. Nu există lipsă de referințe la jocurile populare în mod constant (m.în. Counter-Strike: Ofensiv Global, Bătrânul Scrolls V: Skyrim sau Civilizație V), dar pe de altă parte, puteți găsi și câteva articole puternic populate (inclusiv apel de datorie: Warfare modernă 2, Bătălia pentru Pământul Mijlociu, Wars Guild Wars ). Oamenii care folosesc tastatura în primul rând pentru munca se vor bucura de posibilitatea de a controla multimedia, pornind de aplicațiile indicate, navigarea pe Internet sau a trimite e-mail-uri.

[1/2

Când vine vorba de macrocomenzi, producătorul a pregătit două metode de înregistrare. În mod tradițional, îl puteți face de la șofer, continuă să urmărească combinația. Cu toate acestea, există, de asemenea, oa doua cale - tot ce trebuie să faceți este să apăsați combinația Fn + F12, pornind astfel procesul de creare a unei noi secvențe. Că tastatura înregistrează acțiunile noastre (inclusiv întârzierea între comutatoarele de comutare), SUA informează dioda de blocare intermitentă. Toate macrocomenzile sunt salvate în memoria internă a dispozitivului care controlează procesorul de cortex încorporat. Roccat se mândrește cu aceasta, datorită acestei coincidență pe performanța calculatorului, dar în condiții de acasă este dificil să verificați veridicitatea acestei afirmații. Procesorul este, de asemenea, util să numereze pe butoane și să genereze o serie de statistici pe această bază, pentru care se acordă realizări. Nu-mi pot imagina că oricine a vrut să le împărtășească pe Facebook... Dar, pe de altă parte, apăsând o duzină de milioane de milioane de ori butoanele de lot pot să scape în anumite cercuri. Mai ales că tastatura nu trebuie utilizată considerabil, deoarece fiecare dintre comutatoare poate rezista până la 50 de milioane de prese.

[1/2

Dacă nu vă deranjează zgomotul generat de comutatoare mecanice (sau avem căști bine de silențios), Roccat Ryos Mk strălucire poate fi un cadou minunat sub copacul de Crăciun. Scrierea pe ea este o adevărată plăcere și plină de fericire nu are doar comutatoare detașabile pe care le putem găsi în modelul mai scump. Întrebarea este separată: dacă achiziționarea unei tastaturi mecanice pentru câteva sute de zloți este mai profitabil decât structura membranei? Dacă dorim echipamentul să servească de mai mulți ani și să nu interfereze cu dimensiunile noastre - răspunsul poate fi doar unul. Confortul scris este ceva care este greu să-și exprime într-o monedă greu. Dacă, cu toate acestea, cineva a folosit doar tastaturile membranelor până acum, înainte de a cumpăra vă sfătuiesc să mergeți la magazin și să verificați personal dacă este cu siguranță necesar. Pentru plăcere trebuie să plătiți.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Echipamente

Recomandat
Lasă Un Comentariu