Principal » Internet » Robotic Arm Dock Ok Aflați ca un copil

Robotic Arm Dock Ok Aflați ca un copil

Internet : Robotic Arm Dock Ok Aflați ca un copil

Tehnica se îndreaptă înainte și vine cu soluții la diferite probleme. Deoarece există deja roboți care pot merge pentru un student la școală, de ce nu mergeți mai departe și nu construiți brațul robotic, care, de exemplu, va schimba un bec pentru noi?

Asistent de manipulare Festo-Bionic

Compania germană Festo a căzut într-o astfel de idee, care se ocupă de automatizarea industrială. Proiectul a fost numit Bionic Serviciul Assistant, iar conceptul său a apărut deja în 2010.

Brațul a fost creat pentru asemănarea trâmbiței elefantului, care are atât o capacitate tactilă și de prindere. Echipamentul însuși constă din trei părți - un schelet imprimat în mușchi 3D, hidraulici și un dispozitiv de prindere cu o funcție touch adaptabilă. Datorită acestui lucru, asistentul nostru se poate mișca fără o problemă în trei dimensiuni. Datorită memoriei musculare, brațul învață rapid să prindă diferite obiecte, de la ouă, legume, becuri, pe arahide.

Dispozitivul a fost apreciat și distins unul dintre cele mai prestigioase premii germane - un premiu german pentru viitor, deja în 2010, dar nu a putut captura fără software specializat corect. În prezent, umărul poate învăța această funcție de la fiecare persoană, chiar și unul care este un laic în relațiile cu echipament similar. Festo Robot se presupune că poate fi folosit nu numai în sălile de producție, plin de personal instruit. Interesat de mașinile bionice ar trebui să fie, de asemenea, interesate de alte proiecte ale acestei companii, cum ar fi Dragonfly mecanic, Bird și, desigur, o figură umanoidă care poate fi vizualizată pe canalul FestoHQ pe YouTube.

Puteți obține o întrebare atunci când o persoană va deveni o leneșă importantă încât vor inventa un robot sau un umăr care va face fiecare, chiar și cel mai mic lucru pentru noi. Pe de altă parte, dacă acest umăr învață, atunci mergem în această direcție. Nu gândiți nimic, nu faceți nimic pentru tehnica americană.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Echipamente

Recomandat
Lasă Un Comentariu