Principal » Internet » Roboți în centrul Amazonului, pentru depozitele de șomaj?

Roboți în centrul Amazonului, pentru depozitele de șomaj?

Internet : Roboți în centrul Amazonului, pentru depozitele de șomaj?

Nu este cunoscut de astăzi că centrele de logistică poloneză amazonează problemele de angajare care îndeplinesc cerințele angajaților.Mass-media a scris în mod repetat despre o nemulțumire cu salariul, munca severă și supravegherea constantă. Oamenii care nu au putut să stea și au plecat, de multe ori au comparat munca lor cu angajați, plimbare, scanări și transferați bunuri timp de 10 ore pe zi, îndemnate prin a vedea toți managerii.Deoarece oamenii își îndeplinesc slab îndatoririle menite să inventeze despre roboți, de ce angajați la o astfel de activitate? Probabil această reflecție a dus la introducerea lui Podwwrocław Centrum Amazon câteva sute de roboți care au ridicat și transportă bunurile.

Lucrați la implementarea sistemului Robotics Amazon Activat. Polonia este al doilea după Statele Unite, ancheta va fi aplicabilă. Oficial, nu are nimic de a comunica cu dificultăți cu completarea personalului. Cum să explicați DS. Operațiunea europeană Amazon Roy Perticucci, această decizie rezultă din modernitatea revistelor locale și competențele angajaților care deservesc și deservi.

Amazon Robotics este o companie creată de protecție Kiva roboți cu o înălțime de 30 cm și lățimea ok.Metro, care călătoresc în jurul depozitului și transportă bunuri dintr-o poziție de pe jumătate de ecran de lucrători umani. Angajații nu vor mai fi între rafturi cu coșuri, stabilind ordinea - acum vor primi conținutul ordinului sub nas. Roboții merg la rack, ridicând întregul raft și conducând cu ea.În mișcare, aparatul păstrează o manevrabilitate completă, schimbarea liberă a conducerii, întorcându-vă axa proprie. Ei recunosc și ei dau calea priorității și eliberarea după atingerea unui spațiu suplimentar. Când îi împuternicesc, conduc la încărcătoare. Toate acestea pe o închisă în fața leucościenie.

Compania subliniază că activitatea robotului este controlată de un sistem inteligent, un cursant de locuri și bunuri în spațiu, optimizarea trasyrobots și aranjarea rafturilor astfel încât cele mai frecvente produse să fie cele mai apropiate de serviciu. Datorită acestui lucru, timpul de completare vă poate scurta guvernul. Utilizarea spațiului de depozitare este optimizată - roboții au nevoie de căi și coridoare, astfel încât să puteți configura rafturi. Așa cum arată în practică, puteți vedea în urmărea:

O zi în viața unui robot Kiva

Ca de obicei într-un astfel de caz, nimeni nu vorbește despre optimizarea ocupării forței de muncă. Dimpotrivă, domnul Perticucci subliniază că nu numai că nu va fi nici o evitare, dar vor exista încă 170 de persoane cu amenințări ridicate în poziții tehnice și inginerie. Necunoscut, cu toate acestea, cât de mulți oameni cu calificare scăzută nu sunt decis - și când următoarea iterație a sistemului robotizat oferă angajaților implicați în pliante parcele. Tendința cunoscută a Amazonului pentru a automatiza tot ceea ce numai, acest lucru va avea loc de îndată ce va permite acest lucru progresiv.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Echipamente

Recomandat
Lasă Un Comentariu