Principal » Internet » Robot în magazinele Auchan vă va ajuta să cumpărați persoane mai în vârstă și criminali

Robot în magazinele Auchan vă va ajuta să cumpărați persoane mai în vârstă și criminali

Internet : Robot în magazinele Auchan vă va ajuta să cumpărați persoane mai în vârstă și criminali

Aquarium Stores Network testează un robot care este de a înlocui un cărucior tradițional. Scopul principal este de a facilita achizițiile către persoanele în vârstă, persoanele cu handicap și gravide. Robot este tot timpul însoțit în timpul cumpărăturilor, urmând clientul, iar la cele din urmă împinge bunurile la semașul de numerar.

Wiigo

Robotul a fost numit Wiiigo și tocmai a fost introdus într-unul dintre magazinele de rețea Auchan din Franța. Avem de-a face cu un prototip, dar deja testat de clienții magazinului. Robotul arată ca un coș electronic de cerc cu un afișaj pe partea de sus. Spre deosebire de troleibuzul obișnuit, Wiigo se mișcă în spatele cumpărătorului.

Wiigi utilizează tehnologia de identificare vizuală, datorită acesteia că este capabilă să urmeze persoana aleasă tot timpul. Se mișcă la o distanță maximă de aproximativ 1,5 metri de client. Potrivit Denis Vanbeslaere, directorul DS. Inovația în lanțul lui Auchan, robotul testat este încă un prototip. Cu toate acestea, dacă testele sunt pozitive, se va lua o decizie la introducerea Wiigi pe o scară mai largă.

Wiigo - Auf Schritt und Tritt

Robot recunoaște că sa găsit în zona KAS. Apoi, cu un registru de numerar special marcat, vă vom arăta singur. Datorită lui Wiigo, persoanele cu dizabilități și persoanele în vârstă vor putea să se ocupe de achizițiile în sine. Prin urmare, sperăm că robotul va merge în curând la toate magazinele Auchan, iar competiția decide pentru soluții similare.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Echipamente

Recomandat
Lasă Un Comentariu