Principal » Internet » Robolinux: Migrația ușoară de la Windows XP la Linux, XP pentru a proteja împotriva amenințărilor reale

Robolinux: Migrația ușoară de la Windows XP la Linux, XP pentru a proteja împotriva amenințărilor reale

Internet : Robolinux: Migrația ușoară de la Windows XP la Linux, XP pentru a proteja împotriva amenințărilor reale

Sfârșitul ciclului de viață al Windows XP este o mare șansă pentru desktop. 11% din cele 641 US și EUROPEJSKICHFIRD la începutul acestui an de Tech Pro Researchzadeklarowało că după 8 aprilie pe calculatoarele lor Zainstalujelinuksowy sistem de operare (37% a decis să rămână cu XP, 38% migrează la Windows 7, 5% merge pe Windows 8). Migrația de la XP Nalinux nu este ușoară sau plăcută. Acest lucru propriu simplifică și minimizează software-ul de risc decât Robolinux.

Despre Robolinux în ultimele luni și mai tare, și nici o neînțelegere. Construit pe baza sistemului de operare Debian, cu GNOME3 de mediu (dar care acționează în modul de desktop-ul clasic), de la început sa remarcat cu o colecție de bine alese consumate de aplicații și convenabil pentru instalarea Wlinux neinițiat de instrumente nollow, cum ar fi Czyskype Google Earth. Creatorii de distro se asigură că obținerea unui sistem de lucru, cu suport Wi-Fi, grafică 3D sau lucrări de imprimare durează până la cele mai 20 de minute și nu necesită capacitatea de a utiliza consola.

Deocamdată, acest lucru nu pare rău, ci distribuția obiectivelor de respectare a auto -stemingului, condusă de Ubuntu și menta enorm de popular,. Un fapt interesant a fost integrarea strictă a sistemului Virtualbox WhyperSvision. Câteva clicuri Puteți fi o mașină virtuală de la Windows XP sau Windows 7, pentru a fi inaccesibil la software-ul Linux. Acest lucru nu este deosebit de construcții - VirtualBoks poate fi instalat în orice altă distribuție, și Windows Instalare virtuală virtuală nu este deosebit de dificilă. Merită atenție este un confort de lucru cu ferestrele virtuale.

Instalarea proaspătă a sistemului este duplicată și încărcată de o partiție științifică, din care în caz de probleme - de exemplu. viralinfection - puteți juca o partiție de lucru. Datele și documentele sunt într-un dosar separat, securizat, partiționarea nu înseamnă pierderea lor. Potrivit Artcycolinux, acest lucru vă permite să utilizați XP și software-ul său la modul de utilizare. Ei sunt convingătoare.în. Voi ierta înregistrarea pe care puteți vedea cât de repede Wrobolinux puteți face față infecțiilor polimorfe care au atacat XP.

Provocarea Virusului Robolinux Mega

Cea mai recentă versiune de Robolinuks, marcată cu numărul 7.5.2, a adus ceva care schimbă figura lucrurilor pentru cei care folosesc Windows XP și ar dori să schimbe sistemul de operare fără prea mult efort. Sistemul a apărut un instrument numit C: Drive la pachetul de suport VM, care vă permite să transformați CC: de la Windows și software-ul său în imaginea unei discrepanțe a mașinii virtuale în format VDI, care poate fi apoi reluată sub controlul Virtualboks. Funcționează nu numai de Wrobolinex, dar și în alte distribuții Linux, puteți vorbi ca un pachet .Deb sau .Rpm pentru minta, ubuntu și opensuse.

Fișierele ISO cu cea mai recentă versiune de Robolinux (în soiuri de 32-4 biți) pot fi descărcate de pe pagina Sourceforge.net. Distribuția pare a fi solidă și ar trebui să apeleze la toți cei care caută o modalitate de securitate de a utiliza XP. În luna februarie a acestui an a fost evidențiată de titlul săptămânii săptămânii.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu