Principal » Internet » Robert Lewandowski investește în aplicația LECT_. Acesta este un alt fotbalist de afaceri

Robert Lewandowski investește în aplicația LECT_. Acesta este un alt fotbalist de afaceri

Internet : Robert Lewandowski investește în aplicația LECT_. Acesta este un alt fotbalist de afaceri

HearRobert Lewandowski nu numai că se ocupă foarte mult cu mingea, ci și o afacere. El este acționar în multe site-uri web, el este președintele agențiilor de marketing Stor9, recent promovează și brand de cafea de cafea RL. De data aceasta fotbalistul investește într-o aplicație de îmbrăcăminte - mai puțin.

Mai puțin este o aplicație disponibilă pe iOS și Android. Ajută la vânzarea și cumpărarea de haine, încălțăminte sau aditivi folosite. Instrumentul combină două idei - utilizatorii scapi de inutilă și, în același timp, dau cea de-a doua viață a dulapului lor. Datorită acestui fapt, cantitatea de deșeuri textile este redusă.

La prima vedere, aplicația arată ca "Instagram pentru a vinde haine ". În mai puțin, creăm propriul nostru profil și un dulap virtual și putem contacta alți utilizatori. Deci, există un anumit element al mediilor sociale. Creatorii cererii sunt poli.

În mai puțin, Robert Lewandowski a investit, dar și fondatorii lui Allegro

În runda de însămânțare de primăvară, mai puțin a colectat 12 milioane de zloți pe dezvoltarea de aplicații și branduri. Unul dintre investitori a fost Robert Lewandowski, dar și mai mulți polonezi. Krzysztof Patiński (co-fondator și președinte al hărților), doi fondatori ai lui Allegro, Patryk Urban (fondatorul Sepomaga) au fost, de asemenea, transferate la contribuția lor financiară.PL) și Eryk Stankunowicz, fostul editor "Forbesa ".

Mai puțin a fost fondată în 2019 de Mateusz Oleksiuk și David Urbana. Investitorii văd perspective foarte largi în cerere. Până în 2023, mai puțin este de a deveni o marcă globală. Puteți citi mai multe despre aplicația însăși aici.[Frame mai puțin pe Android și iOS pot fi găsite în catalogul nostru de software.[/ Cadru

Programe

Actualizări Actualizări noi Produse Vezi mai multe> SoftwareNetBiznes

Recomandat
Lasă Un Comentariu