Principal » Android » Plante medicinale1.27-371

Plante medicinale1.27-371

Android  : Plante medicinale1.27-371

Plantele medicinale sunt o aplicație mobilă pentru Android, care acționează ca o plantă și ierburi cu proprietăți medicinale. Datorită acestuia, vom obține informații despre utilizarea plantelor la nivelul sau ameliorarea bolilor tipice de sănătate.

Baza ierburilor de pe telefonul smartphone

Aplicația descrisă oferă informații detaliate despre peste 370 de plante care pot fi utilizate într-un mod sigur într-un mod sigur. Oferă fotografii detaliate și grafică care vă permit să identificați o plantă dată, informații despre numele colocvial și latin, materie primă de plante sau acțiuni. Au fost, de asemenea, informații despre metoda de pregătire și prelucrare a ierburilor, pe baza căreia vom pregăti m.în. perfuzii, tincturi etc.

Aplicația plantelor medicinale conține plante și ierburi pe care le folosim în afecțiunile sistemului nervos (depresie, stres, iritabilitate), digestiv (slăbire, durere abdominală sau sac de bilă), respiratorie (nas curbat, inflamație respiratorie), piele (inflamație și eczema) și consolidarea generală a corpului.

Caracteristici cheie de aplicare:

  • Compendiu de cunoștințe despre plante și ierburi medicinale
  • Informații privind acțiunea și pregătirea
  • Baza de peste 370 din cele mai populare specii de plante
  • complet gratuit

Recomandat
Lasă Un Comentariu