Principal » Internet » Râul Pl1.1.3

Râul Pl1.1.3

Internet : Râul Pl1.1.3

Râul PL este un agregator de conținut conceput pentru o piață nativă. Principalul său avantaj este de a fi simplitatea operațiunii. Toate opțiunile și butoanele au fost limitate la minimul necesar.

APP Share în mai multe categorii, inclusiv: știri, afaceri, tehnologie, jocuri, Apple, Android, moda, film, știință, sport, gătit, bârfe și altele. Ne alegem pe noi înșine, ale căror informații pe care vrem să le primim. Acestea vor merge la ecranul principal. Ca parte a unei categorii, noi defilăm vertical. Schimbăm obiectul articolelor la gesturile orizontale.

Spre deosebire de multe aplicații similare, râul ne oferă conținutul articolului complet disponibil de la nivelul aplicației. Nu vom găsi publicitate, bannere sau texte potrivite. Cel puțin în teorie, deoarece în practică, uneori sursa va schimba setările site-ului dvs., ceea ce duce la probleme în aplicația fluviului.

Cu toate acestea, dacă întregul este bine citit un program de informare foarte clar. Util, în special atunci când nu avem timp să configuram și selectarea manuală a surselor. Râul este disponibil gratuit. Aplicația funcționează cu meniul de partajare a sistemului pentru acest lucru foarte bine introdus într-un stil nou și plat.

Recomandat
Lasă Un Comentariu