Principal » Internet » RINGER - Ringtone Maker2.0.5

RINGER - Ringtone Maker2.0.5

Internet : RINGER - Ringtone Maker2.0.5

Ringer este un program mic pentru crearea tonurilor de apel pentru telefoane. Avantajul aplicației este simplitatea și integrarea cu iTunes.

Programul vă permite să creați un apel de la fișier audio și video. Puteți importa fișiere în formate MP3, AAC, MOV, MP4 și M4V. Fereastra Edition Ringing are toate opțiunile necesare în acest scop. Avem capacitatea de a tăia, precum și adăugarea unui efect treptat al creșterii nivelului de volum la începutul sau muta la sfârșitul clopotului. În preferințele aplicației, puteți selecta că tonurile de apel create sunt importate automat în biblioteca iTunes. Dacă această opțiune nu este activă, clopotul poate fi salvat în orice locație la formatul M4R, M4A sau WAV. Aplicația nu acceptă piesele protejate DRM.

Ringer este un instrument excelent pentru crearea ușoară a clopotelor, nu are funcții excesive, dar este, de asemenea, avantajul său, deoarece datorită acestei interfețe este un maxim simplu și ușor de utilizat. Programul este disponibil gratuit într-o versiune demo și la clopotele salvate adaugă o voce vorbind în limba engleză "realizată cu soneria". O versiune completă poate fi achiziționată pe site-ul producătorului sau în Mac App Store.

Recomandat
Lasă Un Comentariu