Principal » Internet » Retroalele vor folosi inteligența artificială pentru a traduce jocurile japoneze

Retroalele vor folosi inteligența artificială pentru a traduce jocurile japoneze

Internet : Retroalele vor folosi inteligența artificială pentru a traduce jocurile japoneze

Retrieri, combine de combine deschise pentru console clasice și computere, are o nouă ediție - 1.7.8. Această compilație introduce o funcție foarte importantă, și anume posibilitatea traducerilor în zborul de producție japonez în limba engleză.

Serviciul AI, așa cum este numit, utilizează serverul VGTRAnslate și Google Cloud API. Din care fiecare utilizator trebuie să aibă propria sa instanță, astfel încât configurația absoarbe un moment mai lung. Mai târziu, totuși, obțineți acces la un traducător eficient, care nu numai că poate înlocui textul, ci și citiți dialogurile datorită sintetizatorului de vorbire.

A făcut înțeles, aceasta nu este o soluție perfectă. Privind din punct de vedere al limbii, se ocupă exact așa cum Google Translator. Cu alte cuvinte, are probleme cu înțelegerea contextului și uneori face jocuri evidente.

Dar nu schimbă faptul că pentru cineva care nu cunoaște japonezii și, de exemplu, în clasicul JRPG, nu a fost niciodată suportat în afara Asiei, iar serviciul este singura opțiune. În afară de, desigur, traducerile ventilatoare, care nu sunt întotdeauna disponibile.

Autorii au publicat un scurt videoclip pe YouTube, pe care prezintă acțiunea traducătorului pe exemplul de acționare, lansat în 1990 pe Nintendo SNES.

Retrotare 1.7.8 - Care este serviciul Nou - AI permite traducerea de mașini de la limba japoneză în engleză!

Deși acest titlu după mai puțin de un an de la premiera inițială a apărut în SUA, ceea ce îl face să se întâlnească într-o versiune limbă largă înțeleasă, dar materialul își îndeplinește rolul de prezentare. Și trebuie să recunosc că arată destul de bine.

Retriech emulator 1.7.8 Puteți găsi în baza noastră de date software

Programe

Actualizări actualizări. Știri. Vezi mai multe> Gamingofograming

Recomandat
Lasă Un Comentariu