Principal » Gaming » Redimensionat Satul Evil la Playstation 5. Premiera, complot, gameplay

Redimensionat Satul Evil la Playstation 5. Premiera, complot, gameplay

Gaming  : Redimensionat Satul Evil la Playstation 5. Premiera, complot, gameplay

Compania Capcom a făcut o serie de decizii bune în ultimii ani, datorită căruia ciclul răului rezident a câștigat un vânt puternic în żagle. Studioul nu numai că a părut rămășițe fantastice ale celei de-a doua și a treia părți, dar și a făcut o revoluție cu ocazia celei de-a șaptea ediții. În ce direcție va urma ultimul episod al răului rezident? Veți afla despre acest lucru în partea superioară a textului dedicat lui Village.

Redimensionat Village Evil - Premiere și Platformă

Anunțul oficial al ediției a opta cu drepturi depline al Resident Evil a avut loc în timpul prezentării viitorul jocurilor, timp în care Sony a prezentat jocuri pe consola PlayStation 5. Cu toate acestea, titlul nu va fi unul dintre titlurile platformei de pornire, deoarece va fi lansat doar în 2021.
Data exactă a premierii Village Evil nu este cunoscută pentru acest moment. La începutul lunii iulie, unul dintre creatori a spus că jocul este deja finalizat de șaizeci la sută și intră în faza finală a producției.
Resident Evill Village este de a fi un titlu care utilizează capacitățile nouă ale consolei, motiv pentru care Capcom a decis să renunțe la problema jocului pe Xbox One și PlayStation 4 platforme. Cu toate acestea, producția va fi disponibilă pe computerele personale și console PlayStation și Xbox 5 Series X. Acesta este cu siguranta unul dintre cele mai anticipate titluri din 2021 de jocuri.

Resident Evil Village - Plot și Jocurile Mondiale

Cea mai recentă ediție a ciclului este de a fi o continuare directă a celei de-a șaptea părți. Jucătorii vor prelua din nou controlul asupra iernilor Ethan, pe care un miracol a reușit să scape de reședințele brutarilor periculoși.
Citiți și: Resident Evil Series Clasament
Un om după eliberarea soției sale Mii, decide să se relaxeze de la evenimente teribile. Sielanka nu va dura mult timp, deoarece protagonistul va merge la un sat misterios în Europa, care, în multe privințe duce la gândul de la Yharnam înnăscuți „A.
Chris Redfield ajunge, de asemenea, în sat, sau cifra bine cunoscută iubitorilor seriei răi rezidente. Probabil că nu va fi rolul unui personaj bun acum, el se va întâmpla doar unui adversar al iernii. De ce? Voi nu știți. Vom cunoaște probabil motivațiile sale numai în momentul de a juca Capcom. Un înlocuitor al climei și povestea noului rezident poate fi observat într-o recoltă prezentată în timpul viitorului jocurilor. El arată că creatorii depind, prin urmare, de faptul că munca lor arăta ca un joc rasial de groază, și nu doar ca un alt shooter nebun cu motive de groază.
Creatorii indică faptul că în satul răcoros rezident va reveni zombi clasici cu care trebuia să ne ocupăm de primele părți ale seriei. În plus, noii masini vor sta pe drumul jucătorului, inclusiv vârcolacii. Aspectul acesta nu ar trebui să fie o surpriză - după trailer puteți vedea că Capcom este foarte inspirat de motive caracteristice orori victoriene.

Recomandat
Lasă Un Comentariu