Principal » Internet » Repertualele concerte COGZ.Pl

Repertualele concerte COGZ.Pl

Internet : Repertualele concerte COGZ.Pl

Repertualele concerte COGZ.PL este o aplicație care este o extensie mobilă a informatorului despre evenimentele din Polonia COGZ.EN. În program, putem găsi sute de mii de înregistrări O bază de date pe zilnic organizată în Polonia evenimente culturale, screening-ul filmului, spectacole de teatru și multe altele. Datorită ei, smartphone-ul se va schimba într-un ghid convenabil despre ceea ce este interesat de cultură sau despre ceea ce puteți ști acum la cinema sau în teatru.

Locul expus pe ecranul principal al programului ocupă secțiunea "recomandat ". Oficiul editorial al lui COGD.Pl conține informații despre cele mai recomandate evenimente, care vor avea loc în zilele următoare într-un oraș ales. Datorită acestui lucru, putem conta pe acces rapid la informații despre ceea ce este interesat de orașul nostru. În mod implicit, programul afișează informații bazate pe date despre locația noastră. În setările aplicației, totuși, putem indica alt oraș ales de noi.

Accesul la toate funcțiile aplicației poate fi găsit în meniul lateral, alunecând din partea stângă a ecranului. Alături de recensământul evenimentelor recomandate și un catalog mare de toate evenimentele, vom găsi, de asemenea, un repertoriu de film cu o bază cinematografică (împreună cu cărțile de vizită care conțin adresa, indicațiile, numărul de telefon și repertoriul pentru următoarele câteva zile), Repertoriul teatrelor locale (de asemenea, cu baza de date a teatrelor, împreună cu contactele de informare), precum și un motor de căutare datorită căruia vom încuraja calendarul evenimentului și evenimentele pentru toată Polonia.

Recomandat
Lasă Un Comentariu