Principal » Internet » Înregistrați scurgerile de date Yahoo: în mâinile hackerilor, datele de 500 de milioane de conturi

Înregistrați scurgerile de date Yahoo: în mâinile hackerilor, datele de 500 de milioane de conturi

Internet : Înregistrați scurgerile de date Yahoo: în mâinile hackerilor, datele de 500 de milioane de conturi

În ultimele luni, am avut de multe ori să ne ocupăm de scurgeri de date uriașe de pe site-urile populare, ar trebui să fie menționate mai presus de toate pentru dropbok-uri. În multe cazuri, scurgerile au fost efectul burglarii de mulți ani în urmă. Nu este diferit în cazul Yahoo: Sunrying Un gigant online tocmai a anunțat că poate exista cea mai mare scurgere de date în istoria Internetului.

Potrivit comunicării publicate de Yahoo, în 2014 a existat o deversare a datelor în jur

..

500 de milioane de conturi. Vorbesc despre informații precum numele și prenumele, adresa de e-mail, numărul de telefon, data nașterii, parola protejată de o funcție de comandă rapidă, precum și întrebări auxiliare necriptate cu răspunsuri.

Yahoo nu a întâmpinat încă cazuri care să dovedească că există parole sau date necriptate în tranzacții în mâinile hackerilor. Rezultatele în cursul anchetei sunt suficiente pentru ca Yahoo să apară că atacul a fost sponsorizat de guvernul statului necunoscut.

Corporația a pregătit un document care să explice procedurile pentru a minimiza daunele utilizatorilor lor la serviciile lor. Utilizatorii li se cere să modifice parolele și întrebările auxiliare ca standard dacă aceste activități nu au fost plasate timp de doi ani și verificând activitatea pentru comportamente suspecte.

Datele de scurgere de la Yahoo, deși înregistrarea, nu este izolată, iar informațiile despre incidentele ulterioare devin viața de zi cu zi. Singura securitate rezonabilă apare în astfel de cazuri, utilizarea de verificare bazată pe doi factori, care oferă, în principiu, toți cei mai mari furnizori de servicii web.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Siguranță

Recomandat
Lasă Un Comentariu