Principal » Internet » Sistemul de avertizare regional1.1

Sistemul de avertizare regional1.1

Internet : Sistemul de avertizare regional1.1

RSO - un sistem de avertizare regional este aplicația oficială creată în cooperarea dintre Ministerul de Interne și Administrație cu TV polonez.A, care vizează informarea unei societăți cu privire la amenințările din Polonia.

Mesaje de avertizare pe ecranul smartphone-ului

Aplicația informează utilizatorul despre mesajele emise de centrele provinciale de gestionare a crizelor (WCZK). Acestea pot afecta amenințările generale, condițiile meteorologice, hidrologice, rutiere și apă și apă. Puteți alege un tip de mesaj și ce informații regionale trebuie livrate - una, mai multe voievodate sau întreaga țară. RSO - un sistem de avertizare regională are, de asemenea, o opțiune de geolocalizare, care permite transmiterea avertismentelor de alarmă și a mesajelor relevante pentru locația utilizatorului curent.

Instrucțiuni utile în situații de criză

În aplicația RSO, puteți utiliza, de asemenea, o bogată bibliotecă de ghiduri în situații de criză sau în fața ameninței. Ele sunt formulate cât mai simplu și ușor de înțeles, actualizate și împărtășite constant cu utilizatorii fără a fi nevoie să actualizeze o aplicație mobilă.

Caracteristicile cheie ale aplicației RSO:

  • O aplicație care informează despre amenințările din Polonia
  • Mesaje cu diferite amenințări afișate pe ecranul smartphone
  • Abilitatea de a defini o zonă pentru notificări
  • Ghiduri pentru desfășurarea situațiilor de criză

Recomandat
Lasă Un Comentariu