Principal » Internet » Roșu Crucible: Firestorm1.8

Roșu Crucible: Firestorm1.8

Internet : Roșu Crucible: Firestorm1.8

Roșu Crucible: Firestorm este o echipă, FPS militară încorporată în realitățile contemporane ale conflictelor armate. În acest multiplayer, shooterul joacă rolul unui soldat care alege între departamente "bun " și "rău " o luptă constantă pentru supraviețuire și cât mai curând posibil pentru a elimina adversarul din joc.

De asemenea, încearcă să-și ridice sistematic rangul și să modernizeze echipamentul. Ajută la un sistem general bine pregătit pentru îmbunătățirea caracterului cu posibilitatea de a influența echipamentele și armamentele.

Autorii proiectului au decis să ofere jucătorului o libertate atât de multă libertate și libertatea de acțiune pe câmpul de luptă, datorită cărora acest lucru este complet până la decizia privind viitoarea strategie. Poziția este plină de aspecte tactice, deci înainte de a începe ciocnirea, ia în considerare problema selecției de arme, vehicul și ocupată pe câmpul luptelor. Nu fără semnificație rămân tot timpul ocularul vamal, calculul și evaluarea corectă a unei situații date.

De asemenea, ritmul acțiunilor în joc este foarte diversificat și adesea se întâmplă că jocul nu merge într-un ritm rapid. Depinde de armamentele curente, de nivelul de competențe, orientarea terenurilor sau hărțile în care suntem acum.

Roșu Crucible: Firestorm are un corp de iluminat audiovizual bun, în ceea ce privește realismul mișcării personajului, precum și cursul întregii bătălii. Datorită sistemului avansat de cartografiere a mediului, spațiul și arsenalul, titlul reflectă perfect clima și realitățile care predomină pe câmpul de luptă.

Atenţie!

  • Pentru a instala jocul, trebuie să descărcați programul Steam - un client de platformă care permite nu numai să cumpere și să descarce jocuri pe calculator, ci și să ofere și jucători posibilitatea de a se contacta, de a face schimb de experiențe și de a juca împreună.

Recomandat
Lasă Un Comentariu