Principal » Internet » Înregistrare de Under Armour - Exercitarea mai inteligente, se simt mai bine, traiesc mai mult, cu UA Healthbox Connects

Înregistrare de Under Armour - Exercitarea mai inteligente, se simt mai bine, traiesc mai mult, cu UA Healthbox Connects

Internet : Înregistrare de Under Armour - Exercitarea mai inteligente, se simt mai bine, traiesc mai mult, cu UA Healthbox Connects

Înregistrarea de către Armor sub Armor Record este un program care este utilizat pentru a monitoriza în mod regulat activitatea utilizatorului asociată cu stilul de viață și sport. De asemenea, vă permite să desemnați obiective pe care utilizatorul le poate atinge în fiecare zi, având grijă de o bună formă și sănătate. Programul este destinat pentru iPhone 'y și iPads, are și o versiune pentru ceasurile Apple ceas.

Primul pas asociat cu înregistrarea de către Armor necesită ipoteza unui cont în serviciu. Puteți face acest lucru pe site-ul web al serviciului și de a folosi datele pentru a vă conecta la aplicația mobilă sau configurați un cont folosind o aplicație mobilă, folosind în acest scop un e-mail sau contul de Facebook.

După configurarea unui cont, aplicația de înregistrare a Armorilor va fi pregătită să funcționeze. Și se ocupe de colectarea și analiza informațiilor despre modul de viață utilizator în patru categorii: activitatea de zi cu zi (în care puteți desemna un obiectiv pentru a realiza în fiecare zi, sub forma unui număr de măsuri pentru a depăși), de nutriție (în care noi oferim informații cu privire la o putere calorică de mese noastre), sala de fitness (în care programul măsoară timpul activității noastre sportive de zi cu zi si putem determina obiectivul în forma unui timp zilnic petrecut pe activitatea fizică) și un vis (în care noi oferim informații cu privire la cât de mult timp am dormit o anumită noapte și putem stabili, de asemenea, un obiectiv sub forma unui anumit număr de ore de la subslant).

În acest fel, programul creează o imagine zilnică a obiceiurilor de utilizare. Toate datele sunt prezentate sub formă de diagrame care pot fi filtrate pe baza numărului selectat de zile, precum și compararea datelor din categoriile individuale prevăzute în aplicație. Acest lucru face ca utilizatorul aplicației să poată analiza modul de îmbunătățire, de ex. Calitatea somnului să funcționeze mai bine în timpul zilei. Programul vă permite de asemenea să se alăture comunității sa concentrat în jurul cererii, schimbul de informații cu alte persoane sau să se inspire pentru eforturile proprii.

Programul poate fi integrat cu alte servicii de fitness, de ex. Cu garmin sau jawbone. O mulțime de utilizatori beneficiază de sub Înregistrarea Armor va utiliza, de asemenea, alte companii de software: dispozitivele MyFitnessPal (iOS) și Ubieralnych de sub armură, care sunt utilizate pentru a monitoriza diverse domenii de activitate zilnică.

Recomandat
Lasă Un Comentariu