Principal » Internet » Realitatea 51: Polii se iau în serios pentru a introduce VR la diferite sfere ale vieții

Realitatea 51: Polii se iau în serios pentru a introduce VR la diferite sfere ale vieții

Internet : Realitatea 51: Polii se iau în serios pentru a introduce VR la diferite sfere ale vieții

Jucătorii din întreaga lume așteaptă încă diseminarea tehnologiei VR, adică intrarea într-o realitate virtuală în viitoarele lovituri pe un PC sau dispozitive portabile. Cu toate acestea, polonezii au observat potențialul în aplicarea soluțiilor viitoare nu numai pentru scopuri de divertisment. Acesta este modul în care sa născut proiectul realității 51, bazat pe tehnologia originală, care vizează introducerea VR la afaceri sau medicină. Echipa fermei 51 se află în spatele lui, foarte asociată cu producția... joc.

Prin modul în care a avansat lucrarea de a fi nevoie să aducă o descoperire în topic grafica Shooter devine chiar, în mintea creatorilor săi a fost ideea că a adunat în timpul multor idei de brainstorming pentru a extinde diverse domenii importante ale vieții. Astfel, ei au format o echipă separată, cu sarcina de a combina experiența acumulată prin utilizarea de tehnici de scanare obiecte în 3D, care stau la baza de jocuri în curs de dezvoltare, cu viitoarea supraviețuirea frenezie virtuale. Planul adecvat, achiziționarea de fonduri UE pentru dezvoltarea de idei interesante, precum și cooperarea cu universitățile (inclusiv la Universitatea de Tehnologie din Silezia sau Colegiul polonez-japonez de Tehnici de computer) și actori importanți în tema VR, sau Oculus și Samsung.

Imediat după aceea, au avut loc concetățenii ambițioși cu peste decada de experiență în industria de jocuri pe gât pentru a pregăti primele proiecte care pot interesa oamenii. La început, au luat la tema aproape de inima multor cititori de bune programe și, prin urmare, putem trata călătoriile noastre virtuale la Cernobîl. O lucrare de învățământ va permite ca o parte interesată să se mute în zone încă misterioase, contaminate prin utilizarea Gogli VR. Producătorii doresc să se descurce cu finalizarea lui pe 26 aprilie 2016, și, prin urmare, 30 de ani de la dezastrul centralei.

În plus, ei se concentrează printre altele pe o reproducere realistă a fețelor umane. Nu numai pentru avatare din spațiul cibernetic, desigur, ci și suport tehnic la distanță sau autouri virtuale ale viitorului. În vederea lumii publicității, ele pregătesc proiecte personalizate, cum ar fi cele utilizate pentru Motor Show 2015 în Poznań, atelierul VR, dedicat tuturor vizitatorilor pentru a satisface oferta de arierie. În 3D, ar putea viziona o mașină a companiei, în timp real, modificând aspectul său. Producătorul de mașini se gândește deja la utilizarea tehnologiei VR pentru a permite propriilor cumpărători de configurare.

Puțin? Echipa ferma 51 sprijină, de asemenea, armata poloneză în domeniul exercițiilor virtuale și cooperează mai mult.în. cu Centrul de Cercetare și Dezvoltare a dispozitivelor mecanice "Obrum ", cu care a creat un simulator de suport mecanic al dispozitivului. De la Departamentul de Inginerie Biomedicală a Universității din Silezia de Tehnologie VR creează aplicații pentru utilizarea în scopuri de reabilitare (tulburări de mișcare și psiho-fizic). Pacienții vârstnici vor putea să practice sub îndrumarea antrenorului virtual și a copiilor cu autism să depășească barierele cu caractere simpatice 3D. Pentru aceasta pentru școli, atlasul anatomic de revoltă tridimensional care prezintă un corp uman într-un mod foarte precis. Ea cade că polonezii nu au mers doar în jocuri stupide.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Gaming

Recomandat
Lasă Un Comentariu