Principal » Windows » Rarzilla gratuit Unrar7.00

Rarzilla gratuit Unrar7.00

Windows  : Rarzilla gratuit Unrar7.00

Rarzilla Free Unrr este un instrument gratuit, rapid și ușor de utilizat pentru decompresia arhivelor RAR. Aplicația se caracterizează printr-o operare simplă, disponibilitatea multor versiuni lingvistice, precum și viteza când despachetați arhivele stocate în format RAR.

Funcționarea programului este foarte simplă și întregul proces de despachetare a datelor poate fi realizat prin două metode diferite. Prin utilizarea funcțiilor de drag și drop încorporate, transferăm orice arhive la program și vă despachetați la catalogul ales. A doua metodă, pe de altă parte, constă în a da clic pe butonul "UnRAR ", situat în ecranul principal al programului, apoi selectați orice arhivă de pe hard disk.

Toate fișierele comprimate pot fi despachetate în aceeași locație în care există o arhivă sau la alt director creat oriunde pe hard disk. Rarzilla Free UNRARR vă permite, de asemenea, să despachetați arhivele protejate prin parolă. Pentru a face acest lucru, pur și simplu selectați opțiunea de decriptare corespunzătoare din opțiuni și introduceți parola de acces corectă în câmpul dvs. gratuit. Merită adăugând că aplicația acceptă, de asemenea, arhivele împărțite în părți.

Recomandat
Lasă Un Comentariu