Principal » Android » RAR pentru Android6.10.Build103

RAR pentru Android6.10.Build103

Android  : RAR pentru Android6.10.Build103

Aplicația RAR pentru Android este o aplicație creată de RARLAB, un producător de o aplicație WinRAR foarte bine cunoscută și populară pentru computere și ferestre. La fel ca prototipul tău, vă permite să creați arhive și să le despachetați. Contrar aparițiilor, aplicația se caracterizează printr-un număr destul de mare de opțiuni. Spre deosebire de versiunea Dekstopowa, este complet gratuit.

În versiunea mobilă a RAR pentru sistemul Android, utilizatorul va găsi o mulțime de opțiuni. Fereastra principală conține o listă de fișiere și seamănă cu managerul în felul său. Ea are, de asemenea, unele dintre posibilitățile sale de bază: vă permite să creați dosare noi, schimbați numele, tăiate, lipiți, copierea în clipboard., precum și ștergerea datelor. Deținerea atingerii mai mult pe un fișier sau într-un director oferă acces la opțiunea de a adăuga la arhivă (denumită resursa selectată sau complet nouă). La crearea unei noi arhive, utilizatorul poate, la rândul său, să configureze mai multe opțiuni: numele arhivelor, calea către ea, modul de comprimare (RAR, ZIP sau RAR 4.x) sau o opțiune de ștergere a fișierelor originale după crearea unei arhive. De asemenea, este posibil să îl protejați cu o parolă, iar din opțiunile avansate selectați gradul de comprimare, dimensiunea dicționarului, cantitatea de date de reparare, precum și împărțirea automată în părți cu o dimensiune specifică. Alte opțiuni testează arhiva creată sau afișarea timpului de operare.

Dacă utilizatorul comprimă adesea date cu setări specifice, puteți crea și salva propriile profiluri din aplicație pentru a evita nevoile acelorași date. Aplicația vă permite, de asemenea, să testați arhivele existente în ceea ce privește erorile, precum și performanța procesorului de testare a programului încorporat (criteriul de referință) bazat pe o rată de compresie și de decompresie. Ca parte a setărilor, utilizatorul poate schimba pielea (pentru a alege de lumină sau întuneric), activați notificările sonore precum istoria arhivei create. Aplicația este partajată gratuit, din păcate, nu are o interfață în poloneză.

Recomandat
Lasă Un Comentariu