Principal » Internet » Raportul AVG arată ce aplicații încetinesc energia androidă și devorată

Raportul AVG arată ce aplicații încetinesc energia androidă și devorată

Internet : Raportul AVG arată ce aplicații încetinesc energia androidă și devorată

Bogăția aplicațiilor pentru Android este un avantaj deoarece utilizatorii pot folosi sistemul cele mai populare servicii. Cu toate acestea, merită să ne amintim că nu se comportă fiecare aplicație așa cum ne-am putea aștepta. Cerințele unui anumit strigăt la cer pentru răzbunare, cum ar fi utilizarea energiei. Un pic de lumină pe această chestiune aruncă ultimul raport AVG care a verificat programele populare.

Utilizatorii multifuncțional au loc de multe ori: cum se întâmplă ca dispozitive teoretic chiar foarte bune să lucreze, și pe adăugarea bateriilor lor suficiente pentru mai puțin timp. Componentele moderne și de economisire a energiei nu ajută aici, de asemenea, nu ajută la o capacitate mare de baterii și se pare că energia scapă. În astfel de cazuri, nu este dificil să acuzați Android. Dar aceasta nu este abordarea corectă, de obicei pentru astfel de excese corespund aplicațiilor pe care le instalați.

Raportul prezentat de AVG se referă la al doilea trimestru al acestui an și conține o mulțime de date interesante. Producătorul de siguranță a examinat modul în care aplicațiile influențează performanțele generale, câte energia necesită modul în care acestea percep legăturile noastre de Internet și cât de mult spațiu ocupă pe dispozitiv. Rezultatele arată că aplicațiile cele mai frecvent utilizate sunt, în general, cea mai gravă calitate: multe probleme cauzează Facebook, care nu numai că încetinește dispozitivul, dar în plus obține o mulțime de date. Acesta este în conformitate cu multe opinii negative care intră sub incidența acestei aplicații și nu surprinde faptul că tot mai mulți oameni decid să utilizeze versiunea Lite sau să inspecteze rețeaua cu un browser.

Aplicații AutoStart și la cerere. Sursa: Avg

În cazul unui autostart, serviciile Google Play sunt, de asemenea, înșelătoare, care, în plus, afectează serios starea bateriei reîncărcabile. Aici, aplicațiile Samsung - serviciile sale, Chaton și actualizarea pot, de asemenea, să conducă la o scădere clară a indicatorului de energie. Dacă vă întoarceți rulați câteva aplicații, ar trebui să fim atenți la Snapchat popular, precum și de clienți Spotify Streaming. Acestea din urmă, din motive evidente, ocupă cel mai mult spațiu: date este tamponat, iar unii oameni decid să descarce pentru a juca online. O mulțime de spațiu ocupă, de asemenea, un browser Google Chrome, cel mai probabil din cauza site-uri temporare de date vizitate. Știm oricum acest comportament din versiunea desktop.

Din raportul AVG, vom afla despre alte statistici interesante, cum ar fi. Unelte instalate (aici liderul este un maestru curat), precum și cele mai populare aplicații de rețea socială (Facebook) sau comunicare (Gmail). Informațiile conținute în acestea nu sunt doar interesante, ci și vă permit să găsiți programe care să ne împovăreze echipamentul. Dacă ați instalat mai multe programe conținute în raport și nu le hibernați, nu trebuie să vă surprindeți că dispozitivul dvs. nu funcționează așa cum ar trebui. Este de remarcat în jur pentru înlocuitorii de lumină, le veți găsi în baza de date a aplicației pe site-ul nostru.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu