Principal » Internet » Ransomgeddon - Cum de a preveni apocalipsa de ransomware? Concurs

Ransomgeddon - Cum de a preveni apocalipsa de ransomware? Concurs

Internet : Ransomgeddon - Cum de a preveni apocalipsa de ransomware? Concurs

Din motive evidente, Ransomware este acum pe limbile tuturor. Producătorii de software antivirus nu pot rămâne și nu rămân indiferenți, deoarece un exemplu este Avast - în pachetele de securitate și prim-ministru a apărut modulul de protecție împotriva ransomware, care protejează împotriva unor astfel de amenințări. Cu această ocazie, împreună cu producătorul Avasta, am pregătit o competiție pentru dvs!

Ransomgedon

Toate detaliile despre regulile concursului Ransomageddon și cum să participați la acesta pot fi găsite pe profilul Facebook. Atenţie! De asemenea, în comentariile de la intrarea Facebook, ar trebui să publicați răspunsuri!

Concurența începe astăzi și așteptăm răspunsurile dvs. până la sfârșitul acestei săptămâni, adică până duminică, 9 iulie. Noroc!

Nokia smartphone 6

Autorul celui mai interesant răspuns va primi Nokia 6 cu RAM Snapdragon 430 și 3 GB, afișaj de 5,5 inch cu rezoluție FullHD, camere 16 și 8 MP, baterie cu o capacitate de 3000 mAh și Android 7.1.1 Toate acestea într-o carcasă din aluminiu solidă.

10 × Cupa de Goodcrograme

Pentru laureații ulteriori, am pregătit cupele programate bune, ale căror unicitate, proprietăți neprețuite și cea mai înaltă calitate sunt legendia.

50 × Avast Premier License

De asemenea, puteți câștiga 50 de licențe pentru cea mai avansată variantă de securitate livrată de Avasta. În Premierul Avastal, obținem acces la toate funcțiile de protecție împotriva virusului, firewall-ul, mediul de testare izolat și - Cel mai important - Protecție nouă a motorului împotriva Shieldului Ransomware Ransomware.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Comunitate

Recomandat
Lasă Un Comentariu