Principal » tehnologii » Clasamentul dicționarelor pe Android

Clasamentul dicționarelor pe Android

tehnologii  : Clasamentul dicționarelor pe Android

Diferitele tipuri de dicționare sunt, de obicei, asociate cu fum și cărți adesea incomode. Există, de asemenea, așa-numitul. Versiunile de buzunar, cu toate acestea, acestea includ o listă de parole incompletă și se poate întâmpla ca nu vom găsi ceea ce avem nevoie. Aici, tehnologia vine cu ajutor, și în special smartphone-uri și tablete cu Android, datorită căreia mai multe sute dicționar fețe vor încăpea în buzunarul de la pantaloni. Acest lucru se datorează numeroaselor aplicații gratuite de dicționare pe care le puteți găsi din ce în ce mai multe despre rețea. Acestea sunt emise atât de editori bine-cunoscuți, cât și de companii mai mici, ușor mai puțin de încredere. Clasamentul de mai jos vă va ajuta să alegeți cele mai frumoase dicționare în viața de zi cu zi, care oferă în același timp un nivel ridicat de conținut. Există atât dicționare limbă, cât și tradiționale pe lista noastră.

Dicționarul de ortografie poloneză

La începutul ceva pentru cei care au probleme cu ortografia și înainte de a scrie un cuvânt, ar prefera să se asigure că o fac corect. Fiecare dintre noi știe că limba poloneză este printre cele mai dificile limbi din lume. Nimic nu este ciudat că pot avea probleme nu numai străin, ci și poli. Pentru a vă asigura că o folosim corect, merită instalarea unei aplicații mobile gratuite pe telefonul smartphone Dicționarul de ortografie poloneză. Acest lucru, datorită meniului ușor de utilizat, nu ar trebui să provoace probleme chiar și pentru utilizatorii novici. Căutarea intuitivă vă va ajuta să găsiți interesant o parolă de câteva secunde. Avem un total de peste 2.700.000. Este important faptul că, pentru funcționarea corectă, aplicația prezentată nu necesită o conexiune la Internet. Toate parolele sunt salvate în memoria dispozitivului.

Tezaur

Veți face ceva text, dar pierdeți cuvinte? Adesea folosiți uneori multe repetări în timp ce scrieți, ceea ce nu arată cel mai bine? Aceasta nu mai este o problemă! Tot ce trebuie să faceți este să instalați o aplicație mobilă gratuită numită Tezaur. Această modalitate simplă de a sugera ce cuvinte despre o importanță similară pot introduce o importanță similară. Majoritatea activităților sau subiecților sunt capabili să determine în mai multe moduri folosind Sinonime. Programul nu are loc în memoria smartphone-urilor, care poate fi chiar instalat pe un dispozitiv ușor mai vechi, iar funcționarea sa nu încetinește sistemul. Cu toate acestea, toate necesită o conexiune la Internet pentru a putea descărca până la termeni de căutare pentru date din baza de date.

Dig

Pe web, a fost din diferite tipuri de dicționare engleză-poloneză / poloneză-amico-poloneză. Dacă vă întrebați care să alegeți, vă sfătuim Dig. În primul rând, datorită simplității în utilizare (meniu extrem de intuitivă și o interfață transparentă) și numărul de cuvinte. Avantajele de bază ale DIKI sunt, de asemenea, un motor de căutare cu cuvinte rapide, o bază în creștere în mod constant, care are în prezent aproximativ 170.000 de cuvinte, fotografii și exemple suplimentare pentru cele mai populare expresii. Mai mult, a prezentat că cererea va oferi, de asemenea, o varietate de verbe neregulate. Diki este una dintre cele mai interesante propuneri din categoria sa.

Google Translate

În clasamentul nostru, nu ar putea fi de ajuns Google Translate. În prezent, acesta este probabil cel mai popular dicționar-traducător din lume. În plus față de versiunea standard, care se întâmplă adesea să utilizeze un computer este o aplicație mobilă proiectată special pentru titularii dispozitivelor Android. Google Translate ne va oferi o traducere a cuvintelor pentru peste 70 de limbi din întreaga lume. Întregul funcționează extrem de repede, iar o interfață simplă este trivială în manipulare. Este demn de remarcat faptul că aplicația are, de asemenea, de recunoaștere a vocii, astfel încât să nu trebuie să introduceți manual parola de interes nostru. Pentru o funcționare corectă, Google Translate necesită o conexiune permanentă la Internet, deoarece baza de date este salvat pe servere externe.

Recomandat
Lasă Un Comentariu