Principal » tehnologii » Clasamentul aplicațiilor educaționale utile pentru dispozitivele Android

Clasamentul aplicațiilor educaționale utile pentru dispozitivele Android

tehnologii  : Clasamentul aplicațiilor educaționale utile pentru dispozitivele Android

În prezent, aplicațiile mobile nu sunt doar pachete de birouri sau jocuri. Acestea sunt, de asemenea, programe care sunt utile în diferite domenii ale vieții. Pe Web puteți găsi din ce în ce mai multe aplicații educaționale. Acestea ne ajută în știință, să promovăm învățarea limbilor străine sau să oferim consultanță în timpul temelor. Mai jos veți găsi cea mai bună listă, în opinia noastră, aplicațiile mobile care vor fi utile pe telefonul dvs. smartphone fiecare student.

limba poloneza

La început, ceva care vă ajută să vă ajute în mod semnificativ atunci când scrieți diferite tipuri de eseuri, eseuri sau caracteristici. Vorbesc despre aplicația de aici rezumat.EN. Aceasta este o versiune mobilă special pregătită a site-ului cu același nume. Întregul a fost adaptat la ecrane mici și se poate lăuda cu un meniu intuitiv. Programul a fost împărțit în patru categorii de bază:

- Motivele literare,

- Biografiile autorilor,

- eră,

- Dezvoltarea citirii.

Fiecare dintre ele este dezvoltat pe scară largă și include texte pe aproape fiecare procesat în școală (elementar, liceu mijloc și liceu). rezumat.PL este un complement perfect pentru cunoștințele noastre și de mare ajutor în timp ce pregătirea pentru cursuri, examene sau examene Matura.

matematică

Aveți probleme cu învățarea matematicii? Datorită aplicației Matema rapidă Puteți uita de ei. Totul a fost creat de un programator polonez. Meniul este extrem de transparent și ușor de utilizat. Programul însuși permite calcularea câmpurilor, a circuitelor și a volumului diferitelor tipuri de figuri geometrice și solide. În plus, aplicația va oferi definiții ale diferitelor tipuri de concepte și tabele matematice cu formule. Au fost aici o caracteristică care vă permite să calculați formulele multiplicare, puteri și rădăcini condensate. În plus, Matema rapidă a fost echipată cu un simplu calculator și un notebook.

chimie

Timpul pentru chimie. Un program mobil numit numele poate fi util aici Chimist. Acesta va ajuta în primul rând atunci când se rezolvă diferite tipuri de sarcini. Întregul are suplimentar acces rapid la aspectul periodic al elementelor. Funcțiile de bază ale cererii sunt:

- Posibilitatea de a echilibra reacția chimică,

- Determinarea produselor de reacție,

- O descriere detaliată a peste 1.500 de compuși chimici,

- Informații detaliate despre elemente,

- Proiecte structurale și moleculare,

- verbal și ion.

Limbi straine

Nu este cunoscut astăzi că nu toată lumea are talent să învețe limbi străine. Cu toate acestea, această școală nu ne va pierde. Pentru cei care ar dori să-și mănânce abilitățile oriunde găsiți doar cererea numită Google Translate. Este o versiune mobilă a populației din întreaga lume Google, care este capabilă să traducă cuvinte tipărite sau expresii întregi într-una din cele peste 70 de limbi (inclusiv limba poloneză). Aplicația a fost optimizată pentru smartphone-uri și tablete care sunt echipate cu un ecran tactil. Meniul este extrem de ușor de utilizat, iar întregul funcționează rapid chiar și pe cel mai mic dispozitive mai vechi. Singurul minus Google Translate este nevoia unei conexiuni permanente la Internet.

Artă / Materiale plastice

Pentru acei studenți care se găsesc ca artiști și ar dori să-și antreneze abilitățile de plastic nu numai la școală, recomandăm aplicația Cum de a desena - lecții ușoare. Totul a fost împărțit în mai multe etape ale științei. Cu fiecare promptă ulterioară și noi abilități. Cum de a desena - Lecții ușoare sunt, de asemenea, o serie de sfaturi și sugestii utile și aproximativ 70 de grafice create cu utilizarea tehnicilor descrise. Programul ne va permite să învățăm perfect atrage astfel de lucruri, ca dragoni, mașini de plante sau oameni. 

geografie

De data aceasta avem ceva pentru dvs., care combină învățarea de a se distra. E vorba de joc Logo quiz - steaguri mondiale. Datorită ei în timpul distracției într-un mod rapid, putem învăța să recunoaștem steagurile din întreaga lume. Totul este împărțit în câteva etape - aceștia oferă un nivel mai ridicat de dificultate. Jocul funcționează perfect în timpul diferitelor tipuri de evenimente și întâlniri sociale.

istorie

Istoria într-o pastilă este numele aplicației, care va ajuta pe toți cei care au probleme uriașe cu amintirea datelor și faptelor despre conflictele armate Bătălia poloneză sau partidele politice foarte repede zboară de la cap. Întregul a fost creat pe baza unui calendar, care conține cele mai multe dintre cele mai importante evenimente istorice din 476. până în 1914. În meniul principal, introduceți data la care vă interesează și, după un timp, toate informațiile despre evenimentele care au avut loc apoi. Simplă și eficientă! 

Recomandat
Lasă Un Comentariu