Principal » Internet » Clasamentul browserelor de popularitate: Poziția Firefox în Polonia poate surprinde

Clasamentul browserelor de popularitate: Poziția Firefox în Polonia poate surprinde

Internet : Clasamentul browserelor de popularitate: Poziția Firefox în Polonia poate surprinde

Pe Internet, este foarte des scris despre popularitatea browserelor selectate, dar statisticile se referă la cele mai frecvent date din întreaga lume. În acest sens, Gemius a efectuat în acest sens, publicarea datelor pentru cele mai utilizate browsere web din Polonia. În primul rând a fost Google Chrome, apoi Firefox și Opera a preluat locul trei.

Diferențele dintre programe sunt clare. Doar mișcarea generată în aprilie de către browsere instalate pe computere personale și laptop-uri a fost analizată. Se pare că până la 50% dintre utilizatori au folosit Chrome 'A, 32% de la Firefox și doar 7% din operă. Partea rămasă este altor browsere ale căror nume de Gemius nu specifică.

Jumătate dintre utilizatorii de Internet polonez utilizează Chrome 'A, Sursa: Gemius Polska.

Cu toate acestea, studiul a fost efectuat nu numai în Polonia și nu numai aici Chrome sa dovedit a fi browserul cel mai ales. În primul rând, browserul este inclus și în Turcia, Moldova, Bosnia și Herțegovina, România și Serbia. În Turcia, avantajul browserului Google 'A va fi dificil în viitorul apropiat la Pierce - de la Chrome "și au existat 83% dintre utilizatorii din aprilie.

Interesant, deși Firefox nu a făcut primul loc în nici una dintre țările studiate, rezultatul din Polonia este cel mai înalt dintre aceștia. La al doilea și al treilea loc, Luxemburg și Ungaria cu rezultate, respectiv 28 și 27% au fost succesive. În Turcia, în cazul în care Chrome domină, doar 4% dintre utilizatori folosesc Firefox.

Printre țările analizate, Firefox este utilizat în cea mai mare parte în Polonia, sursa: Gemius Polska.

Opera, din care doar 7% dintre utilizatorii din Polonia sunt utilizate în Polonia, este cel mai popular din Belarus - aici mișcarea din opera este la fel de mult ca 25%. În al doilea rând a fost Ucraina (15%), a treia Rusia (8%), Polonia și a patra cu rezultatul menționat de 7%. Interesant, Luxemburg de la Opera utilizează mai puțin de 1% dintre utilizatori.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> SoftwareNet

Recomandat
Lasă Un Comentariu