Principal » Internet » Clasamentul operatorilor de testare a vitezei. Cel mai rapid Internet dă inea și jocul

Clasamentul operatorilor de testare a vitezei. Cel mai rapid Internet dă inea și jocul

Internet : Clasamentul operatorilor de testare a vitezei. Cel mai rapid Internet dă inea și jocul

Care operator oferă cel mai rapid Internet? Știm răspunsul la întrebarea care deranjează mii de oameni. Uke a împărtășit un raport de testare a vitezei pentru luna mai.

Din 1 decembrie 2018, consumatorii polonezi au acces la testul de viteză PRO, aprobat de președintele Oficiului de Comunicații Electronice. Certificatul pentru conexiunea de test de viteză mijloacele pe care raportul generat poate fi utilizat atunci când se face un operator plângere. Datele din teste sunt, de asemenea, colectate pentru a crea clasamente oficiale de operatori în Polonia.

Ei rulează inea și joacă

Ceea ce arată piața după o jumătate de an de la testare? Clasamentul a fost împărțit în două părți: operatori staționare și mobile. Rezultatele prezentate sunt media aritmetice de la viteze de recuperare a datelor, viteza de expediere și întârzierile de legătură.

În clasamentul operatorilor staționari, au fost luate măsuri între 1 decembrie și 31 mai au fost luate în considerare. Condiția pentru calificare pentru clasament a fost de minimum 1%. Parte la piața poloneză (conform UKE) și un minim de 200 de măsurători certificate. Clasamentul sa bazat pe mai mult de 150 de mii. Rezultate

În categoria furnizorilor staționare, INEA a câștigat, învingând Toya, UPC, Orange și altele. Deci, dacă vă aflați în cadrul operatorului, poate doriți să revizuiți oferta sa. Viteza medie de recuperare a datelor pe link-ul staționar în Polonia este de 108,3 MB / s (13,59 MB / s).

Clasamentul furnizorilor staționari (Uke)

În categoria furnizorilor mobili, jucați câștigat. Operatorul purpuriu oferă cele mai mari viteze de descărcare a datelor, este mai rău cu trimiterea. Dacă depindeți de latență scăzută, cei mai buni cei mai buni cade.

Clasamentul furnizorilor de telefonie mobilă (Uke)

În clasamentul mobil, au fost analizate peste 110.000. măsurare. Viteza medie de recuperare a datelor în Polonia este de 22,4 MB / s (2,8 MB / s).

Șase testul de viteză pro

După o jumătate de an de la lansarea testului Pro Speed are deja peste 26000. Conturi înregistrate pentru măsurarea calității legăturii certificate. În termen de o jumătate de an, utilizatorii au făcut peste 260.000. Măsurători, dintre care 17 mii. certificat.

Spre deosebire de numeroasele teste convenționale de testare pro la viteză, analizează, de asemenea, condițiile în care a fost efectuată măsurarea, care are o perspectivă mai bună asupra funcționării încărcării procesorului de conectare, tipul cardului de rețea, VPN, mișcarea de fundal, dispozitivul în aceeași rețea de domiciliu și altele asemenea.

Cum să verificați link-ul?

Instrumentul de testare a vitezei de viteză este disponibil la încercare. Versiunea testului certificată de Uke necesită înființarea unui cont gratuit. La înregistrare, va trebui să specificați parametrii linkului, așa cum este descris în contract cu operatorul.

Apoi trebuie să instalați aplicația certificată certificată de testare. De asemenea, puteți efectua un test care nu este certificat într-un browser sau o aplicație mobilă.

În cazul în care rezultatul nu este de acord cu prevederile contractului cu operatorul, indicarea testului va fi considerată ca bază pentru plângere.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Internetbizii

Recomandat
Lasă Un Comentariu