Principal » Internet » Clasamentul celor mai bune jocuri logice de pe Android

Clasamentul celor mai bune jocuri logice de pe Android

Internet : Clasamentul celor mai bune jocuri logice de pe Android

Una dintre cele mai populare categorii de jocuri mobile sunt titlurile logice. O mulțime de titluri gratuite sunt disponibile pe smartphone-uri și tablete de la Android. Prin urmare, alegeți să vă asigurați că va îndeplini așteptările noastre? Clasamentul de mai jos prezintă mai multe în opinia noastră cele mai bune titluri logice care vor ajunge atât la începători, cât și pe cei puțin mai avansați. 

Jocurile de puzzle, de obicei, nu au nevoie de un procesor bun și o cantitate imensă de memorie RAM. Se datorează în primul rând cerințelor grafice scăzute. Acest lucru le permite să fie instalate chiar și pe un smartphone-uri ușor mai vechi. Unul dintre acest tip de titluri este Checkers, sau dame clasice. Regulile jocului sunt mult mai simple decât în ​​șah. Cu toate acestea, în dame, de asemenea, trebuie să folosim tactica potrivită pentru a depăși adversarul nostru. Damele ne vor oferi, printre altele, câteva tipuri de panouri de a alege. Ei vor găsi 6x6 și 8x8, care va servi la un joc ușor mai scurte și mai rapide și 10x10 pentru jucătorii mai avansați. Mai mult, putem alege de la câteva nivele de dificultate, care vă va permite să personalizați jocul cu abilitățile noastre. Este de remarcat faptul că damele au sprijin pentru ambele principii verificate respectate numai în SUA și internațional. Per ansamblu, în ciuda unei dimensiuni mici, a fost un corp de iluminat grafic plăcut pentru ochi, care nu are ochi de anvelope chiar și în timpul unui joc câteva minute. La cele mai înalte niveluri de dificultate a motorului logica Magma Mobile AI (evaluate la nivel mondial de către jucători profesioniști) ne poate da o mizerie și este extrem de exigent în ceea ce privește abilitățile și strategiile utilizate.

Un alt clasament este, de asemenea, un clasic al genului. De data aceasta, totuși, ne mutăm în Japonia. Vorbesc despre Sudoku tradițional ascuns în locuințele smartphone-ului nostru. Sudoku gratuit Acesta este unul dintre aceste tipuri de propuneri disponibile pe web. Cu toate acestea, am ales, printre altele, pentru că este liber plin, nu ia o mulțime de spațiu de memorie și oferă mai multe moduri de joc interesante care sunt zadar pentru a căuta o concurență. De asemenea, avem de-a face cu un sistem de control convenabil, care este extrem de important pentru acest tip de jocuri. Prezentați jucători de ofertă aplicația include:

- Total patru nivele diverse de dificultate,

- Trei tipuri de cifre în câmpurile selectate,

- O interfață cu utilizatorul simplu, dar frumos,

- Accesul la tabloul de bord online, unde putem compara înregistrările lor împotriva jucătorilor din întreaga lume,

- Sistem de înscriere pentru începători.

De data aceasta plecăm clasicul și arătăm un pic mai original titlu. Vorbesc despre joc Lazors, Deci, pur și simplu lasere. După intrarea pe piață, aproape imediat a devenit o lovitură indiscutabilă printre jocurile logice. Conceptul jocului în sine este extrem de simplu. Sarcina jucătorului constă în răspândirea oglinzilor de pe tablă, astfel încât să direcționeze fasciculul laser în locurile desemnate. Se pare că trivial. Nimic mai greșit! În timp ce nivelurile inițiale ne permit să ne uităm la mecanica jocului, astfel încât aceștia puțin mai târziu devin cu adevărat exigenți și ne poate da o mizerie. A fost, de asemenea, un tipic de acest tip de jocuri simple aici, dar plăcut pentru corpurile de iluminat grafice oculare. Creatorii se indulază în mâinile noastre un total de peste 150 de nivele diferite, acces la sfaturi pentru începători și meniul ușor de utilizat. Lazors este un joc captivant, care va oferi cel puțin câteva ore de divertisment intelectual.

În cele din urmă ceva pentru adepții de diferite tipuri de chestionare și ghiciți. Versiune mobila Milionari, Din cauza discursului ei, va permite fiecăruia dintre noi să se simtă ca un membru al spectacolului popular de televiziune. Jocul este complet gratuit și ceea ce este important a fost lansat în versiunea în limba poloneză, așa că nimeni nu ar trebui să aibă probleme cu întrebări de descifrare. Totul a fost menținut într-o convenție grafică, cunoscută din versiunea de televiziune. Pentru a câștiga un milion de aur virtual pentru a răspunde la următoarele 10 întrebări din ce în ce mai dificile din diverse domenii (politică, geografie, fizică, istorie, tehnologie etc.). Pe modul în care primim trei cărți de salvare: o întrebare adresată publicului, 50/50 și o întrebare unui prieten. Veți reuși pe premiul principal? Acest joc funcționează excelent atât pentru diferite tipuri de evenimente, cât și pentru un interludiu scurt în timpul lucrului.

După cum puteți vedea, Jocurile logice gratuite sunt într-adevăr foarte multe. Cei pe care am ales-o vor oferi cu siguranță o mulțime de ore de distracție. Și poate aveți alte propuneri, interesante? Împărtășiți-le în comentarii!

Recomandat
Lasă Un Comentariu