Principal » Internet » Radioul FM revine la Samsung pentru a salva viața. Din păcate, nu pretutindeni

Radioul FM revine la Samsung pentru a salva viața. Din păcate, nu pretutindeni

Internet : Radioul FM revine la Samsung pentru a salva viața. Din păcate, nu pretutindeni

În curând smartphone-urile Samsung vândute în Statele Unite și Canada vor primi posturi de radio FM, iar acesta este rezultatul cooperării lui Samsung cu NextRadio. Această soluție nu numai cu referire la trecut - acum, probabil, interesul pentru receptoarele FM scade, și crește de streaming doar site-uri - dar, de asemenea, legate de securitate, deoarece aceasta va permite utilizatorilor să informeze utilizatorii în situații de urgență, de exemplu,. Dezastre naturale, indiferent de starea rețelei celulare.

Esențial, operațiunea nu are nevoie de un angajament mare, pentru că din tot ceea ce partea de hardware a fost gata pentru o lungă perioadă de timp. Excelent majoritatea de astăzi (și cel mai adesea, de asemenea, smartphone-urile Android au un receptor FM încorporat, dar numai nu trebuie întotdeauna să fie activi. Samsung în modelele sale de smartphone-uri, totuși, asigurați-vă că receptoarele sunt deblocate și disponibile utilizatorilor.

Media străină transformă această oportunitate că luarea unui astfel de pas poate fi bun pentru Samsung Wizeringkowo. O mișcare similară a solicitat deja în fața Comisiei Federale de Comunicare Federale (FCC), dar în acest caz sa dovedit că dispozitivul nu are de fapt un receptoare de sine încorporate (iPhone 7 și iPhone 8) sau au alte soluții legate la siguranța utilizatorilor (modele anterioare), iar Apple nu este interesat de extinderea lor prin utilizarea radioului.

Samsung iese, prin urmare, la această situație, aderarea la grupul altor producători care au luat deja pași similari și îi aparțin, printre altele, LG, Motorola și Alcatel. Prezența unui receptor FM deblocat nu va afecta cel mai probabil decizia în timpul achizițiilor și Samsung S8 sau iPhone 'A x Vom alege probabil să luăm în considerare alte caracteristici. Cu toate acestea, în cazul în care o șansă de a obține un mesaj de securitate, indiferent de starea rețelei celulare, este important pentru noi, este în valoare de știind că într-o situație subcaming din doi cate doi de mai sus-menționate va permite Samsung, nu mere.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Echipamente

Recomandat
Lasă Un Comentariu