Principal » Internet » Radar Storm - aceste aplicații și site-uri vă vor ajuta să verificați unde este furtuna,

Radar Storm - aceste aplicații și site-uri vă vor ajuta să verificați unde este furtuna,

Internet : Radar Storm - aceste aplicații și site-uri vă vor ajuta să verificați unde este furtuna,

Cum să verificați când vine furtuna? Cât de departe este o furtună din locul unde ești acum? Unde să se aștepte thunderes? Toate aceste întrebări răspund site-urilor Radar Storm sau Storm Map. Am făcut revizuirea lor.

Vremea actuală de vară este plină de neliniște și adesea un cer albastru, fără nori într-o zi însorită se poate transforma brusc într-o furtună violentă și vânturile torențiale. Este bine să știți când ne putem aștepta la o schimbare a vremii, astfel încât să nu fiți surprinși de furtună. Din fericire, există mai multe instrumente digitale bune care îl facilitează. Am pus împreună câteva site-uri web și aplicații, permițând prezicerea și urmărirea furtunilor.

IMBW: prognoza de pericol meteorologică

Sursa de fotografii: © GoodPrograms IMGW Pericole vreme

Imgw (// meteo.imgw.PL / Dyn /) oferă o previzualizare dinamică a fenomenelor atmosferice, prezentându-le bine cunoscute tuturor utilizatorilor serviciului Ascensor.COM. Când faceți clic pe opțiunea de meniu "Pericole meteorologice", vom vedea o hartă mult mai statică pe care au fost marcate zone în care se așteaptă furtuni. După plutind mouse-ul pe o anumită regiune, vor fi afișate informații suplimentare: ziua și ora apariției unei posibile furtuni, și puterea ei. AVERTISMENTE sunt servite cu precizia powiatul, timp de trei zile înainte.

Lift.COM

Sursa de fotografii: © GoodPrograms Storm Poziții în lift.COM

Cel mai mare „recoltat “ vreme, disponibil sub forma unui site web și aplicații. Datele prezentate despre furtuni provin din ambele observații radar ale celulelor furtunoase și de o rețea care detectează descărcarea atmosferică. Ascensoarele prezintă locațiile de furtună așteptate timp de o săptămână înainte, în timp ce datele de intrare sunt actualizate ca standard la fiecare 8 ore sau la fiecare 3 ore pentru abonații ascensoare premium.

Blitzortung.Org - furtună radar

Sursa de fotografii: © GoodPrograms blitzortung.Org

Refreshed în aproape în timp real (pentru că ceva este de 60 de secunde!) Harta descărcărilor atmosferice din întreaga lume. Datele provin din ultimele 20 de minute și sunt descărcate de la rețeaua de detectoare de descărcare - interesante, pe harta // www.Blitzortung.Org / pl / live_lightning_maps.PHP poate fi, de asemenea, urmărită care detectori au detectat descărcarea! Datele de arhivă sunt, de asemenea, disponibile. Site-ul ofera o aplicație iOS (blitzortnunglive) și Android (Blitzortnung Viewer)

LightningMaps - Storm Radar

oferă opțiuni similare, un serviciu de LightningMaps - aici putem urmări, de asemenea, în mod regulat, în curs de dezvoltare și rătăcind furtuna datorită urmărirea și numărarea descărcărilor atmosferice.

Burzoweinfo.EN

Fotografii sursă: © DoBreprogramy Service Burzoweinfo.EN

Un site web condus de compania ubimet vorbitor de limbă germană care oferă avertismente împotriva fenomenelor meteorologice, inclusiv furtuni. Nivelul de amenințare este reprezentat de o culoare pe hartă, iar după ce faceți clic pe o anumită regiune, vom vedea un alt apropiat, până la nivelul POVIAT, unde vor fi afișate apariția anticipată și descrierea fenomenelor viitoare. Serviciul oferă previziuni timp de două zile înainte.

Radar.Cz

Sursa de fotografii: © goodprograms Vezi de nori de ploaie peste Europa, datorită radar radar.Cz

Pe această pagină puteți vedea o imagine asociată cu date de la radarele meteorologice din întreaga Uniune Europeană (Regatul Unit nu a dezvăluit încă de la rețea). Datele sunt actualizate la fiecare 10 minute, se poate vedea și animația care utilizează arhiva de date (înapoi la 6 ore), care poate vedea tendințele în circulație a nori și legate de fenomenele fizice.

Monitor

Sursa de fotografii: © goodprograms Application Monitor Storm

Android App care agregă informații despre furtuni din multe surse diferite. În aplicație putem vedea cum situația din regiunea noastră vede astfel de site-uri ca accuweather, estofex sau blitzortnung.ORG își construiește cu ușurință propria dvs. viziune asupra dacă și când ar trebui să ne așteptăm la furtună.

Furtunos.Info

Sursa de fotografii: © GoodPrograms Stormy.Info

Site-ul care se combină în mod convenabil informații cu privire la descărcările atmosferice (date din rețeaua de detectoare de descărcare), nori de ploaie (date radar) și apariția furtuna prognozată (Estofex). Hărțile sunt actualizate la o rată dictată de sursa de date, și așa mai departe pentru evacuările hărți radar, practic, în direct timp de 10 minute interval de. O aplicație Android este de asemenea disponibilă, în cazul în care este posibil să se notificări despre set furtuna viitoare.

Programe

Actualizări Știri Vezi mai mult> Wordaradar Stormy

Recomandat
Lasă Un Comentariu