Principal » Internet » R.Curte.M (ratați-vă omul) 1.0.3

R.Curte.M (ratați-vă omul) 1.0.3

Internet : R.Curte.M (ratați-vă omul) 1.0.3

R.Curte.M (evaluați-vă omul) este o aplicație pentru femeile care caută instrumente pentru a evalua calitatea relației lor. Programul vă permite să analizați m.în. Mesaje primite și urmărirea stării de zi cu zi.

Aplicația vă permite să creați o imagine cuprinzătoare a unei relații bazate pe SMS, apeluri telefonice și sentimente. Programul servește ca un fel de notebook în care puteți descrie sentimentele după primirea unui mesaj text de la partenerul dvs. sau de la conversația telefonică cu el și descrieți, de asemenea, starea emoțiilor lor la gândul unui om iubit.În aplicație, găsim, de asemenea, o versiune de distracție populară, constând în ruperea petalelor de flori și întrebarea întrebărilor "mă iubește sau nu iubește"?. Versiunea virtuală conține o duzină de descrieri ale limbii sentimentelor unui bărbat.

După o duzină de zile de utilizare a programului și introduceți în mod regulat informații, aplicația va afișa statistici care prezintă emotiile cele mai des experimentate partenerului. Programul are o interfață simplă și lizibilă și pentru o funcționare corectă, necesită ipoteza unui profil de utilizator, cu vârsta și data de naștere. De asemenea, puteți alege opțiunea de a trimite notificări despre momentul adăugării de note la sentimentele partenerului dvs.

Recomandat
Lasă Un Comentariu