Principal » Android » R-tip2.3.1

R-tip2.3.1

Android  : R-tip2.3.1

R-tipul este o ediție mobilă a unui shooter clasic, care a avut premiera în 1987. Autorii ei au pus la fel de fidel să transfere titlul în vremuri noi și să o potrivească cu specificul dispozitivelor mobile. Designul jocului este foarte simplu. Nu vom găsi moduri extinse de joc, campanie, magazin sau tipic pentru o astfel de producție de micropayment. Alegeți jocul, specificăm doar nivelul de dificultate și alegerea uneia dintre cele 8 misiuni pe care le-am reușit să o deblochem. Acesta nu este un număr impresionant, dar tipul R. captează lungimea hărților individuale.

Gameplay în joc este un shooter spațial tipic. Nava noastră se află în partea stângă a ecranului. Pe dreapta, adversarii și obstacolele de câmp vin. Avem o armă clasică la dispoziția dvs., care când țineți apăsat butonul, împușcă rachete mai puternice. În lupta, putem obține îmbunătățiri și ajutoare diferite.

Jocul oferă două moduri de control al ecranului tactil, dintre care una putem modifica. În opțiunile vom găsi, de asemenea, posibilitatea de a activa fotografia automată. Nu a existat niciun sprijin pentru tampoane și astfel de servicii ca Sony Xperia Play, Nvidia Shield sau M.DESPRE.D.DESPRE. Indiferent de varianta selectată în tipul R, jocul este foarte convenabil.

Corpul de iluminat al jocului a rămas credincios originalului așa cum a ieșit pentru totdeauna. În ciuda trecerii de ani, corpul de iluminat audio sună bine. Titlul este încă în măsură să deseneze, iar lipsa de micropayment este un avantaj mare. Pentru iubitorii de acest tip, tipul R este o necesitate.

Recomandat
Lasă Un Comentariu