Principal » Gaming » Stratul Mediterranion al Mordor - Premiere

Stratul Mediterranion al Mordor - Premiere

Gaming  : Stratul Mediterranion al Mordor - Premiere

Astăzi, o campanie din universul inelului inelului merge la magazinele poloneze - Umbra mediteranionă a lui Mordor

Monolith Productions este responsabil pentru pregătirea jocului, cunoscută din serie Sânge, Alien vs Predator 2 sau seria F.E.ȘI.R. Producătorul a creat, de asemenea, un joc în lumea Domnului inelelor: Gardienii de Pământ mijlociu, Focus. 

Umbra mediteranionă a lui Mordor Această producție construită în vederea cunoașterii istoricului într-un mod unic de jucător.

Jocul Fabular a fost încorporat Între evenimentele de la Hobbit și Domnul inelelor. Protagonistul nostru este un fost cercetător care și-a pierdut familia prin Suron. El a căzut în răzbunare și începe lupta cu hoardele adversarilor. 

Mecanica jocului Umbra mediteranionă a lui Mordor Este tipic pentru Jocurile Slash Hack 'n '. Elementele RPG, cum ar fi posibilitatea de a colecta obiecte, îmbunătățirea acestora și câștigarea experienței, au fost simplificate. Jocul se concentrează în principal pe o acțiune dinamică și o luptă spectaculoasă, în timpul căreia putem folosi arme și magie și magie. Întregul a fost dat într-o formă foarte atractivă. De remarcat este marele montaj grafic și sunet, inclusiv muzică, cât și actori, punând votul pentru caractere.

Producătorul și editorul au oferit deja acest lucru Umbra mediteranionă a lui Mordor va fi extins la aditivi DLC. Puteți comanda trecerea sezonului, oferind acces la toate extensiile care vor apărea în viitor. Puteți conta pe.în. pe seturi de noi misiuni și articole.

Umbra mediteranionă a lui Mordor A fost acceptată foarte călduros de către recenzori. Ratingul mediu conform site-ului Metacritic Este de 85%. 

Umbra mediteranionă a lui Mordoru este disponibilă în versiunea PC și pe console: PS3, PS4, Xbox 360 și Xbox unul în versiunea lingvistică poloneză (subtitrări). Pentru versiunea PC, prețul este OK. PLN 110, în timp ce versiunile consolei sunt mai scumpe și costă ok. PLN 200. De astăzi puteți cumpăra doar o versiune PC. Noul joc de consola de generație va fi lansat vineri, iar Xbox Holders 360 și PS3 trebuie să aștepte până la 21 noiembrie.

Recomandat
Lasă Un Comentariu