Principal » Internet » Quizzpy: quiz Show Live în aplicația dvs., câștigați bani reali

Quizzpy: quiz Show Live în aplicația dvs., câștigați bani reali

Internet : Quizzpy: quiz Show Live în aplicația dvs., câștigați bani reali

Vrei să se simtă ca în „milionari “? Simți că puteți câștiga "unul dintre cele zece"? Puteți realiza acest lucru, fără a părăsi casa ta, în timp ce lua bani reali prin răzuire.

Un spectacol live Quizzpy are loc în fiecare zi. Aceasta nu este o aplicație în care marcăm răspunsurile la întrebările atrase atunci când ne place. Jocul este realizat în direct de Dynamic Łukasz Kurczewski - un actor tânăr care a interpretat în serie "pe semnalul " și "ochi pentru un ochi ".

Pentru a juca, nu trebuie să treci prin turnare, așteptați pentru rândul său sau mergeți la un studio de înregistrare în Varșovia pentru o înregistrare desemnată. Tot ce aveți nevoie este un smartphone, o conexiune decentă la internet și un moment de timp liber despre timpul desemnat. În aplicație, trebuie să creați un cont (folosind Facebook sau numărul de telefon) și să-l executați la ora stabilită (12:30, 19:55). Jocul durează 20-25 de minute.

Cum de a juca quizizpy?

Quizzpy folosește o formulă foarte simplă. Conductorii se ocupă de participanții la Jocurile o duzină de întrebări în domeniul așa-numitelor cunoștințe generale. Geografia se va întreba cu biografia actorilor, istoric cu cultura. Trebuie să fii pregătit pentru tot, inclusiv întrebări despre al treilea de la frații Grimm.

La un moment dat când Łukasz Kurczewski citește întrebări, puteți vedea 3 răspunsuri propuse pe ecranul smartphone. În acest moment, trebuie să alegeți ceea ce avem 10 secunde - cu siguranță nu suficient pentru a căuta răspunsuri pe Internet. Cei care răspund corect pot juca. Cei care au eșuat, cad, dar pot viziona jocul până la capăt. Avem, de asemenea, un "cerc de salvare" pe episod.

[1/2

O mulțime de întrebări sunt cu siguranță mari. Quizzpy a funcționat din vara anului 2018 și nu cred că în jocurile de orice întrebare repetată. Acest nivel este, de asemenea, variat, ceea ce nu este mutat de această problemă și de două sau trei ori în timpul episodului marcat "Kosior " subliniat de operatorul și de aplicația de animație Cry Knocked Cry.

Cry Kurczewski Memorable (Comentariu la Filmwebie)

Kosior este o întrebare dificilă că aceasta răspunde la nu mai puțin decât jumătate din ceilalți participanți ai jocului. În timpul competiției din Quizzpy, în care am participat, două sau trei astfel de întrebări au scăzut de obicei. Cu spectacolul de joc devine interesant. Kurczewski face, de asemenea, o treabă excelentă, conducând acest spectacol - spune interesant, este dinamic și vechi pentru a angaja participanții la joc, adăugând emoție.

400 zł pentru distribuție

În jocul Quizzpy, 8-9 mii de jocuri. oamenii și nu sa întâmplat să vadă întrebările pe care toată lumea le-a răspuns corect. Există o duzină sau câteva mii de oameni în fiecare rundă. 2 "Kosiory " destul de destul de aproape 9.000. Oamenii de plecare vor supraviețui doar numai 25.

Între câștigători, un fond de premii PLN 400 va fi împărțit. Dacă până la sfârșit, 25 de persoane vor primi 16 PLN, iar dacă 10 - pentru 40 PLN. Se întâmplă, de asemenea, că nimeni nu va ajunge la sfârșit!

Victorii vor fi colectate în contul jucătorului. Le puteți plăti când câștigă 100 zł, care nu este atât de simplu. Pur și simplu răsfoiți clasamentele din aplicație - în prim-planul nu a răspuns corect la toate întrebările.

Quizzpy distribuie bani?

Metoda de plată a banilor este concepută astfel încât să facă autorii quizzpy nu trebuie să producă la stânga și la dreapta. Eliberarea unui PLN zilnic 400 este o încărcătură mare de buget, iar desemnarea frontierei de 100 PLN vă permite să plătiți ocazional. La momentul scrierii unui articol, câștigul poate fi obținut numai prin transfer bancar, dar dacă cererea se va dezvolta, pot exista și alte modalități.

Quizzpy este complet gratuit și nu există anunțuri, deci bani pe întreținerea ei? Pentru moment, un spectacol mobil nu câștigă. Este o investiție într-un experiment - această idee autorii analizează dacă această formă de concurs de cunoștințe generale va avea pe piața poloneză. „Modelul de afaceri este proiectat astfel încât acesta va face doar bani în viitor. Suntem în prezent în faza de investiții în aplicația și cercetarea, care vă place cel mai mult și ce ar dori să schimbe aplicația "- a spus Paweł Sołyga, unul dintre autorii acestei idei.

În orice moment, numărul de participanți depășește 10 jocuri quizzpy mii. Acesta este un punct de cotitură la care autorii lui Quizzpy doresc să ajungă. De asemenea, trebuie să le lăudați pentru răbdare. Ideea sa născut în 2013 când Sołyga a lucrat într-o altă echipă. Din fericire, nu a fost implementat imediat. Proiectul a așteptat Smarfony Gain Popularitate adecvată și condițiile tehnice Permiteți Rularea Quiz Show Live pentru mii de oameni. Recent, puteți invita un prieten de la Quizzipa și puteți obține o șansă suplimentară de a răspunde.

Când aplicația are o mare popularitate, creatorii săi vor căuta o modalitate de a câștiga. Principala sursă este de a fi publicitate, dar va fi complet neinvazivă. Poate că partenerii vor putea cumpăra episoade ale spectacolului de joc sponsorizat. "Quizzpy este o aplicație mobilă, pe care o puteți implementa cu ușurință un mecanisme de micropayment, cu condiția ca acest lucru să nu afecteze negativ la nivelul de divertisment " - a declarat Marcin Kobus, manager de proiect.

Merită încercat. Quizzpy pot fi găsite în baza noastră de date aplicație pentru Android și iOS.

Programe

Actualizări actualizări. Știri. Vezi mai multe> Gamingofograming

Recomandat
Lasă Un Comentariu