Principal » Android » Quitzilla: aruncați obiceiuri proaste și dependențe2.0.2

Quitzilla: aruncați obiceiuri proaste și dependențe2.0.2

Android  : Quitzilla: aruncați obiceiuri proaste și dependențe2.0.2

Quitzilla este o aplicație universală care vă ajută să scăpați de obiceiurile nefavorabile și să sprijine în lupta cu dependențe. Este important, Quitzilla vă permite să urmăriți mai multe domenii ale vieții pe care vrem să le îmbunătățim într-un singur loc.

După selectarea unui stimulent sau personalizat, puteți atribui o pictogramă și beneficiul unei sume monetare (emise săptămânal pentru un șir) sau fără timp pierdut. De asemenea, puteți alege beneficii generale dacă vrem doar să vă simțim mai bine, luptați cu un obicei neplăcut.

Ca o motivație, puteți folosi contorul de timp de la ultima ispită, timpul nu a fost irosit pentru activități nestructurale, echilibrul banilor economisiți și motivele personale notate. Economisiți bani pot fi cheltuite pe premii - în mod implicit, va fi bilete la cinema pentru PLN 40, dar puteți introduce și propriile dvs. cantități și cadouri, datorită timpului de abstinență desemnat. În plus față de beneficiile financiare și temporare măsurabile, cererea acordă, de asemenea, insigne virtuale.

În cerere, a fost implementată un calendar compatibil cu "nu întrerupeți un lanț" și notificări opționale care informează despre progres. Datele de aplicație pot fi asigurate cu propriul dvs. PIN și salvați o copie de rezervă pe un disc Google. Quitzilla este disponibilă gratuit, dar afișează în mod sporadic anunțuri. La cumpărarea unei versiuni premium, vom primi un număr nelimitat de obiceiuri pe care le puteți urma, widget-uri pentru un ecran de întâmpinare, piele întunecată și abilitatea de a selecta o culoare pentru fiecare personalizat rău (într-o versiune gratuită, putem schimba pictograma).

Recomandat
Lasă Un Comentariu