Principal » Android » Quit Pro: Opriți fumatul acum3.0.2

Quit Pro: Opriți fumatul acum3.0.2

Android  : Quit Pro: Opriți fumatul acum3.0.2

Aplicația Quit Pro se apropie de subiectul aruncării unei notă din partea comportamentală. Vom găsi aici nu numai contoarele motivante care să indice nivelul de economii, de curiozități și monitor de progres, dar mai presus de toate vizualizările situațiilor și locurile care determină fumatul.

În Quit Pro, o persoană care aruncă dependența este de a observa când a fost abuzată de inflamația unei țigări și când a cedat. Eticheta trebuie atașată la fiecare intrare, iar informațiile vor fi atribuite unui loc bazat pe locația telefonului. În acest fel, puteți verifica situațiile cele mai adesea numite un tren la țigări și în care este mai ușor să o eviți. Informațiile sunt prezentate pe grafice lizibile. Asta-i tot, bineînțeles că aceste modele pot schimba sau îngriji situațiile de criză.

Aplicația nu necesită acceptarea unui cont și îl puteți utiliza fără conexiune la internet. Versiunea de bază este gratuită și oferă mai multe situații de bază care pot fi atribuite fumatului. Trebuie să plătiți pentru un set complet.

Recomandat
Lasă Un Comentariu