Principal » Android » QUEP7.49.0

QUEP7.49.0

Android  : QUEP7.49.0

QUEP este un instrument foarte util pentru a lucra la un document din grup. În ceea ce privește ipotezele generale, programul poate fi comparat cu documentele Google.

În cazul în care lucrăm cu mai mulți oameni pe un singur proiect, nu trebuie să-l trimitem la e-mail după ce a efectuat modificări. Datorită programului QUIP, există o opțiune de a partaja un fișier selectat cu alți utilizatori și de ao edita în timp real. QUPIP vă permite să începeți toate funcțiile nu numai pe computer, ci și pe un dispozitiv portabil, dacă avem aplicația descrisă instalată.

QUP oferă nu numai accesul la documentul creat, ci și vă permite să partajați lista de sarcini și să discutați cu alți angajați. Acest lucru face ca utilizatorii să se concentreze în principal pe muncă și să uite de e-mail-uri, conversații telefonice sau întâlniri pentru a discuta detalii suplimentare. Abilitatea de a adăuga note la un fișier este extrem de utilă și vă permite să lăsați o varietate de comentarii.

De asemenea, este posibil să importați documente de la Dropbox, Evernote, Google Drive, Box sau Google Documente, precum și proiecte exportatoare create în QUPW în format PDF sau Microsoft Office. În plus, aplicația vă permite să exportați foi de calcule la cartea Microsoft Excel și de import de la Gmail, Yahoo, Hotmail, Microsoft Outlook, Google sau iCloud.

Recomandat
Lasă Un Comentariu