Principal » Internet » Quik - editor video de către Goproversiune 5.0.3

Quik - editor video de către Goproversiune 5.0.3

Internet : Quik - editor video de către Goproversiune 5.0.3

Quik - editor video de către Gopro este o aplicație pe care o puteți crea clipuri de film scurt compuse din fotografii și înregistrări video disponibile pe telefonul smartphone.

Aplicația este foarte simplă de utilizat și setată la simplificarea maximă a procesului de creare a filmului. Doar selectați fotografiile din care vrem să facem un clip (de la 5 la 50) și apoi să editați. Putem folosi șabloanele gata făcute (în care toată lumea are alte efecte ale pasajelor dintre diapozitive, alte fonturi, animații, un alt mod de a expune detalii în imagini, un alt filtru; toate aceste elemente pot fi editate) sau îmbunătățirea manuală a fiecărui element al clip propus. Aplicația oferă peste 70 de căi muzicale, ca o melodie în filmul quik asamblat, puteți utiliza și propriul fișier muzical.

În aplicație veți găsi, de asemenea, opțiunea de a seta un format de film (pătrat sau cinema), înregistrarea calității (720p sau 1080p) și viteza de emisie. Putem salva o operațiune gata făcută în memoria sau partajarea dispozitivului, de exemplu. E-mail sau pe Facebook.

Unele funcții în aplicație sunt disponibile la o taxă suplimentară. Plata. 15 dolari, vom elimina un filigran din clipuri asamblate și vom avea acces la toate efectele care trebuie utilizate în timpul adunării. Efectele individuale pot fi, de asemenea, achiziționate separat, iar prețul lor oscilează în jur de 1 dolar.

Recomandat
Lasă Un Comentariu