Principal » Android » Quik - editor video gratuit5.0.6.4050-CFA2C7535

Quik - editor video gratuit5.0.6.4050-CFA2C7535

Android  : Quik - editor video gratuit5.0.6.4050-CFA2C7535

Quik - Free Video Editor este o aplicație care este utilizată pentru a crea filme pe telefonul smartphone sau tabletă. Clipurile pot fi montate folosind înregistrări video și fotografii de la dispozitivul și serviciile fotografiilor Google.

Programul este foarte ușor de utilizat și setat la automatizarea maximă a procesului de asamblare a videoclipului. Doar selectați fotografii sau videoclipuri (o înregistrare poate consta dintr-un maxim de 50 de fișiere), iar programul în sine va propune o formă de asamblare adecvată și alege cel mai bun personal.

Quik - editor video gratuit, de asemenea, vă permite să editați manual clipurile pregătite înainte de a le salva. Spotom putem da titlul, selectați una dintre cele 28 de variante de asamblare gata (cu o cale muzicală, tipuri de pasaje între cuști, animații, fonturi etc.), potriviți muzică (de la fișierele disponibile pe dispozitiv sau dintr-o bază quik decât 70 de melodii), lungimea filmului (scurt, mediu sau lung) și, în final, salvați filmul finalizat - cu posibilitatea de acces rapid la acesta. în medii sociale.

Aplicația vă permite să montați clemele atât utilizând fișierele disponibile pe dispozitiv, precum și din materialele înregistrate folosind camera video GOPRO. Clipurile implicite sunt salvate în calitate de 720p, dar puteți utiliza opțiunile de înregistrare 1080HD.

Recomandat
Lasă Un Comentariu