Principal » Internet » QuickPad - un notebook simplu și confortabil pentru Windows gratuit până la sfârșitul lunii septembrie

QuickPad - un notebook simplu și confortabil pentru Windows gratuit până la sfârșitul lunii septembrie

Internet : QuickPad - un notebook simplu și confortabil pentru Windows gratuit până la sfârșitul lunii septembrie

În Microsoft Store veți găsi o mulțime de aplicații pentru cotație, dar puțin are un avantaj semnificativ față de cele 10 notebook-uri livrate cu Windows. Cu toate acestea, merită acordarea atenției la aplicația Quick Pad - un editor de text foarte simplu, conceput pentru a lua note rapide și depozitare la îndemână de informații simple.

Quick Pad poate face în mod semnificativ viața mai ușoară în timp ce colectați informații sau scrierea de mementouri rapide. Avantajul său principal este capacitatea de a le atașa pe celelalte ferestre cu ajutorul API-urilor compacte Overlay 10, datorită căruia este încă vizibilă și puteți avea întotdeauna la îndemână în timp ce lucrați cu alte programe. În "întotdeauna pe partea de sus ", care poate fi, de asemenea, pornită cu un buton mare pe ecranul tactil, editorul este afișat într-un panou mai mic și cu capabilități de formatare slabă. Avem butoane pentru copierea și lipirea textului, adaptate la atingerea lucrului.

Quick Pad a fost proiectat special pentru Windows 10 conform designului de flori. Posibilitățile sale includ textul de formatare simplă și introducerea emoji la note. Trebuie să alegem din șase culori de text, zeci de fonturi, îndrăznețe, italice și subliniate. Au existat mai multe modalități de a justifica textul, dar ele pot fi utilizate numai pentru întregul document, deoarece programul este mai degrabă pentru note rapide, nu mai mult text.

Nu avem capacitatea de a deschide mai multe fișiere text în același timp, din păcate, nici căutările text. De asemenea, ar putea salva automat fișiere, dar în timp ce programul este deschis, funcționează bine ca un note sau înlocuire lipicioase "stocare ". Să sperăm că va continua să dezvolte și să aștepte funcțiile enumerate. Deocamdată, programul promite să fie foarte bun.

Quick Pad este disponibil gratuit până la data de 27 septembrie 2018. După ce promovarea va fi finalizată, va costa PLN 4.49. Veți găsi în baza noastră de date din secțiunea Editor de text.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu