Principal » Internet » Cuarţ. Știri într-o nouă no nouă Wayverie 2.8.6

Cuarţ. Știri într-o nouă no nouă Wayverie 2.8.6

Internet : Cuarţ. Știri într-o nouă no nouă Wayverie 2.8.6

Cuarţ. Știrile într-un mod complet nou este o aplicație inovatoare, folosită pentru a descoperi știrile și articolele interesante ale utilizatorului de pe Internet.

Ideea pentru cererea de cuarț este foarte interesantă și inovatoare. Mesajele sunt afișate în așa fel încât ar fi fost un fir SMS în timpul corespondenței cu prietenii. La începutul aventurii cu programul Bot, ne informăm despre modul în care lucrează cu cuarț și cere consimțământul de a trimite notificări despre cele mai recente știri de către aplicație. Subiectele de informație de la început sunt limitate la trei blocuri: știri importante din întreaga lume (știri cu adevărat mari), interesante (importante și interesante) și economice (Haiku de piață).

Informațiile într-o formă scurtă sunt date sub forma unui balon de mesagerie, iar după ce am făcut clic pe browserul web încorporat, în care putem citi tot textul din pagină, unde a apărut pentru prima dată. Textele pot fi citite nu numai pe iPhone, dar și pe ceasul ceasului Apple.

Aplicația cuarț face parte din site-ul cu același nume.

Recomandat
Lasă Un Comentariu