Principal » Internet » Qualcomm vrea să se conecteze toate mașinile la rețea

Qualcomm vrea să se conecteze toate mașinile la rețea

Internet : Qualcomm vrea să se conecteze toate mașinile la rețea

În curând, o altă generație de electronică de mașini va ieși pe străzi. Acestea vor fi echipate cu sisteme de securitate mai avansate, iar calculatorul va primi un șofer din ce în ce mai des. Noile mașini vor avea nevoie de un sistem de comunicare mai bună. Crearea platformei corespunzătoare a preluat Qualcomm.

Industria auto în ultimii ani a început să urmeze noua cale. Producătorii nu se concentrează numai pe crearea unei mașini care oferă confort ridicat sau ardere scăzută cu performanțe bune. Mașina inteligentă devine la fel de importantă. Efectele acestor lucrări pe care le vedem astăzi, seria BMW 7 parcat în același garaj, AUDI A4 Aceleași mișcări într-un blocaj de trafic, iar modelul Tesla S a primit Autopilot.

Studenții de la producători se îndreaptă într-o direcție - crearea unei mașini autonome, care vor fi admise traficului public. O astfel de mașină va fi echipată cu o mulțime de electronice, veți putea apela cât mai mult pe roți. Cum ar fi computerele conectate la Internet, și următoarea generație de mașini inteligente vor continua să facă schimb de informații între ei înșiși.

Qualcomm, cunoscut în primul rând din producția de procesoare ARM pentru dispozitivele mobile, informează despre planurile de a crea o platformă de referință a mașinii conectate. Platforma este destinată pentru industria auto și trebuie să permită construirea de prototipuri de mașini care comunică între ele. Ele trebuie să fie mult inteligente de la mașinile computerizate contemporane.

Datorită acestei platforme Qualcomm, una dintre principalele subansamble pentru mașinile de nouă generație. Acestea sunt sistemele de calificare pentru a procesa informațiile colectate. Vă rugăm să rețineți că pe drum, suntem încă se confruntă cu situații noi - un alt vehicul, pietoni, obstacole sau sute de diferite semne rutiere, așa că va fi într-adevăr o mulțime. Dacă vor fi schimbate între mașini și, probabil, trimise la server, veți avea nevoie de rețea de mare viteză. În planuri, se utilizează utilizarea 5G.

Înainte de a începe să îndeplinească Qualcomma de vis despre a deveni un furnizor major de electronice la mașinile moderne, compania trebuie să se confrunte cu dificultăți considerabile. Noi schimbăm smartphone-uri la fiecare 2-3 ani, în timp ce ciclul vieții mașinii este mult mai lung, pe drumurile se întâlnesc și vehiculele de aproximativ 20 de ani. Popularizarea noilor tehnologii în smartphone-uri este mai scurtă și da, cea mai mare parte a hardware-ului mobil deja utilizează 4G.

Platforma de referință auto conectată va trebui să aibă un sprijin lung, precum și o compatibilitate bună înapoi. Introducerea de noi tehnologii la fiecare 2-3 ani care nu ar colabora cu soluțiile anterioare, nu are sens, pentru că numai o fracțiune de șoferi va beneficia de ea. Noua mașină ar trebui să comunice la fel de bine cu un vehicul de 10 ani, deoarece o va face cu un alt model nou.

Un alt aspect este cooperarea cu alte dispozitive. Din mașină, acum avem nevoie de conectare la telefonul dvs. smartphone, iar în viitor vom dori o mai mare integrare. Producătorii de smartphone nu vor fi prea dornici să asigure compatibilitatea cu autoturismele de 10 ani echipate cu soluții învechite. Ieșirea este de a oferi actualizări de software chiar la modelele vechi de câțiva ani. A doua opțiune nu face apel la șoferi, presupunerea sa este o mașină de modernizare continuă cu o electronică mai nouă. Cu toate acestea, dacă cineva ar dori să plătească pentru el?

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Echipamente

Recomandat
Lasă Un Comentariu