Principal » Android » pzizz5.0.8

pzizz5.0.8

Android  : pzizz5.0.8

Aplicația Pzizz joacă muzică pentru a facilita căderea adormită și menținerea unui somn profund, dar în loc să dați o selecție a utilizatorului, automat și de fiecare dată, altfel se conectează probele furnizate într-un fundal unic.

În Pzizz vom găsi două module - concepute pentru a dormi și a tăia un pui de somn regenerat. În ambele putem alege cât timp trebuie să joace muzica. Noi găsim aici nu numai o melodie plăcută, ci și sunete binaurale.

Dezvoltatorii aplicațiilor garantează că de fiecare dată când obținem o coloană sonoră diferită - un total de peste 100 de milioane de combinații pot fi obținute din eșantioane, deci este dificil de lovit de două ori pe același lucru. Dacă cineva se dovedește a fi extrem de atractiv, îl puteți adăuga la favoritele dvs. De asemenea, puteți activa ceasul de alarmă Pzizz. Folosind aplicația, din păcate, din păcate, obișnuiți-vă cu interfața depășită.

Muzica a compus Pavel cu privire la 'Duffy, un producător nominalizat pentru premiul Grammy, precum și un compozitor și DJ. În plus, găsim aici sunete binaurale, pentru a convinge creierul să emită valurile din Theta. Michael Breen, un antrenor de personal și un specialist în programarea neurolingvistică.

Recomandat
Lasă Un Comentariu