Principal » Internet » Pyrkon 2017 într-o pastilă: Zona de joc electronică

Pyrkon 2017 într-o pastilă: Zona de joc electronică

Internet : Pyrkon 2017 într-o pastilă: Zona de joc electronică

Pyrkon, ca multe mănăstiri, nu numai divertismentul analogic. Întreaga sală a Târgului Internațional Poznań a luat posturi legate de jocurile digitale, unde ați putea testa noi computere, console, jocuri vechi și noi și, de asemenea

..

zgârietură. În sala de lectură, ați putea verifica posibilitățile diferitelor tipuri de comprimate WACOM și notebook-uri.

Interesant, în timpul Pyrkon ai putea juca nu numai în știri, dar, de asemenea, în titluri, cu o barbă lungă. În pozițiile asociate cu inovațiile companiilor, cum ar fi MSI, ASUS sau GIGABYTE (care au avut loc la brandul AORUS) ar putea fi jucate în Old StarCraft, Vikingii pierduți sau Diablo II. Iubitorii de posturi mai noi ar putea verifica, printre altele, toate personajele din Overwatch, se joacă în ochelari de protecție VR sau se împușcă reciproc pe comutatorul Nintendo. Jocurile de PC Standuri au fost dominate de Jocuri Blizzard, dar nu într-un mod care să preia plăcerea de a fi în cameră

Nu au existat lipsă de atracții și concursuri. Asus ar putea câștiga Zenfone 'A, iar Aorus a prezentat computerul unui alt autor. Turneele de joc au avut loc, dar nu la toate clasicele de sport. Ai putea face față iconic vechi, cum ar fi Dyna Blaster, International Karate, River Raid, Pac Mana, Quake III: Arena, magar Congo și carduri Mario 64. În blocul de curs, ați putea asculta Eva online, Cyberpunk 2020, Overwatch, Heroes din Storm, Starcraft sau Witcher. De asemenea, temele abordate mai multe „viata“, cum ar fi rolul alimentelor în jocuri, dependența de jocuri, evoluția figuri feminine sau moduri de a utiliza jocuri în lupta împotriva fricii și a depresiei. Nu a existat nici o discuție despre superioritatea consolei pe PC. Amatorii de jocuri de calculator nu au avut timp să se plictisească pe Pyrkon.

Datorită specificității persoanelor care vizitează mănăstirea, dispozitivele de desen se bucură, de asemenea, de un interes considerabil. Compania WACOM a prezentat diverse generații de dispozitive, atât pur digitale, cât și cu hârtie și nu au putut să se plângă de lipsa de interes și de oaspeții talentați de toate vârstele.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Gaming

Recomandat
Lasă Un Comentariu