Principal » Internet » Publo

Publo

Internet : Publo

Aplicația oficială a librăriei publio.EN. Oferă acces la colecția noastră achiziționată de cărți și depozite. Din păcate, versiunea iOS oferă mai puține posibilități decât edițiile pe Android și Windows Phone.

Pentru a putea utiliza aplicația în contul dvs. Din păcate, de la nivelul programului, contul Facebook lipsește, ceea ce face dificil să o folosească în mod semnificativ la cei care se înregistrează în acest fel. După conectarea reușită de la server, o listă a cărților și depozitelor noastre va fi descărcată, numai acoperirea va fi afișată în mod implicit, iar noi înșine decideți ce putem descărca pe dispozitiv. Din păcate, nu au existat opțiuni cunoscute din alte sisteme, adică deschiderea fișierelor PDF și EPUB din surse externe.

Un element care nu reușește să facă cumpărături sau mai degrabă lipsa sa. În versiunea iOS, nu au existat soluții de la alte platforme, adică redirecționarea către browser. Din aplicație, putem vizualiza numai cărți și reviste deja adăugate / cumpărate.

Cititorul în sine este un standard. Oferă sincronizarea datelor între titlurile achiziționate în Publuo și Instrumente simple pentru a selecta conținutul. Aplicația este disponibilă gratuit. Din păcate, pentru o clipă, nu reușește atât performanța, cât și multe funcții.

Recomandat
Lasă Un Comentariu